2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست
ببخشید اسم دم نوش رو اوردی بزارید دم نوش هایی که یک """مدیتیشن کار """به من گفت رو بهتون بگم
اسطخدوس + گل گاوزبان+چای ترش+چوب دارچین+سنبل الطیب+برگ بهلیمو+گل محمدی
اینها رو ترکیب کنید
من چون گرمی بدنم زیاده میزان استخدوس وسنبل الطیب و دارچین رو کمتر از همه میزارم و بیشتر برگ گل محمدی وچای ترش وبرگ به لیمو و گل گاو زبان میزارم و معمولن یکساعت قبل از خواب میخورم

خیلی هم خوشمزه هست
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://gorouh.org/Miracle-food/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5%D8%B4%D8%A7%D9%86.aspx
انواع چای� های گیاهی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
به به بحث دمنوشه
من که معتاد چای هستم و نمیتونم ترکش کنم.دمنوش هم میخورم.
سمیرا دمنوش به و سیب رو امتحان کن.
چای سبز هم خوبه.

به قول نسترن کیسه ای هاش هم هست ولی به نظر من از عطاری بخر.

گل گاوزبون عالیهههههههههههه

چای ترش هم میدوستم

اینا ام کردنش کاری نداره میریزی تو قوری با چند تا تکه نبات بعد میل میکنی وقتی دم کشید.

حالا یه دمنوش ما از مشهد میخریم.اماده هست.ترکیب چند تا میوه و گیاه هست.عالیه مزه اش.میخوری انگار طعم بهار رو حس میکنی.من دوست دارم.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
بله فصل به هست.
شنیدم به اصفهان هم عالیه

سیب رو من خشک نکردم همینجور دم کردم.بوش عالی بود.ولی فهیمه گفت اگه مثل به خشک کنیم و تفت بدیم رنگ میده اونم.
متبک برای یونا
آپلود عکس

خوراک مرغ
آپلود عکس
پیاز داغ-مرغ پخته و ریش شده با سس سفید-قارچ و فلفل دلمه فکرک نم.و ابلیمو البته

ترشی و شورهای عزیزم
آپلود عکس

خورش به الو
آپلود عکس

ژله میکی موس تمرین جهت تولد
آپلود عکس

املت لقمه میکری با دستور فرزانه.البته واقعا حوصلم سر رفت تا اماده شد.همون بریم تو تابه بهتره اول صبحییی
هههههههه اخر تنبلیم دیگه
آپلود عکس

املت صبحونه
آپلود عکس

اینا همه قبل از عزداریها بود.الان هم 1 هفته هست که تعطیلیم دیگه.و مثل خرس میخوریم البته
سمیرا اره بهتر که هست.ولی راستش از شما چه پنهنو من حوصله اب کردن شکلات روی بخار رو ندارم.تو ماکرو هم میزارم گاهی میسوزه.روز تولد هم سرم شلوغه دیگه.تنبل بازی رو حال میکنین؟؟
ولی اگه حالش رو داشتم با شکلات میکشم
ادرس ترشی های عزیز رو بده برم سراغش!!!!!!!
این املت میکری رو هم من زیاد دوست نداشتم مزه اشو.....کلا املتی که تخم مرغش سفت میشه خوشم نمیاد
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)