2777
2789
والا واسه منم پاهاشو باز نمیکرد که ببینن آروم به شکمم میزد  جای همیشگی که میرفتم نبود رفتم یه ...

منم قصد دارم یبار شهرستان ک رفتم جای خوب واس تعیین جنسیت برم. پناه بر خدا. من والله یکو ششصد دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز  بچت خوب شد راه میره؟ حرف زدنش چطوره

سلام گلم. والله راه رفتنش همچنان مثل قبل رو زانوهاش میره فرقی نکرد. حرف زدنش یه چنتا کلمه بیشتر به زبون آورد ولی بکار نمی‌بره زیاد. شوهرم بی نهایت عاشق دختر دار شدن بود ولی انقد به این پسرم فکر میکنه ک اصلا ذوق دختر شدن بچه دوممون رو نداره همش فکرمون پسرمون شده اخه آزمایش هم بردیمش همچیش سالم بود هم خونش هم اسکلت بندیش

سلام گلم. والله راه رفتنش همچنان مثل قبل رو زانوهاش میره فرقی نکرد. حرف زدنش یه چنتا کلمه بیشتر به ز ...

عزیزم برای راه رفتنش کاردرمانی نمیبری؟

پس دکترا نمیگن علتش چیه

العی بحق این ماه عزیز هرچه زودتر راه بره و بدوعه و ذوق کنی براش

عزیزم برای راه رفتنش کاردرمانی نمیبری؟ پس دکترا نمیگن علتش چیه العی بحق این ماه عزیز هرچه زودتر را ...

کار درمانی بردم بعد دو جلسه خودمم باردار شدم یهو. الان کمرم میگیره زیر شکمم درد میگیره واس همین ب شوهرم گفتم خداییش نمیتونم بچه رو بغل کنم برام خطرناکه چون خونریزی کردم بدجور. با مراقبت خوب شدم. دکتر بردیم میگه همچیش عالیه . با ماساژ درمانی خوب میشه میگن. ولی بچم میترسه دستشو از جایی ک تکیه میده ول کنه  بچه اولمون هست انقده ذوقش رو داشتیم بارداری دوم مون اصلا ب چشممون نمیاد دلم واس بچه دومم میسوزه. خدا از دهنت بشنوه.  حاضرم راه بره از سر و کولم بالا بره از دیوار راست بالا بره فقط راه بره. تاپیک خودتونم خوندم انشالله دختر گلتون هم حرف زدنش عالی میشه