2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا دخمل داری به سلامتی  منم رفتم گفت پسره و همه چی خوبه فقط نمی‌دونم چرا پایینش نوشته هفته ...

ممنونم از شما..شمام گل پسری داری میاری  ؟  به به انشالله صحیح سالم بدنیا بیاریش و دومادش کنی... واس من گفت ۲۵ هفته تکرار کن . سونو گفت وضعیتم خوبه ولی ۲۵ هفتگی رو واسه بررسی مجدد رحم و بچه گفت برو. هیچی خواهر الکی پول میخوان  ولی من میترسم ک نرم واس همین میگم اوکی...

ای خدا دخمل داری به سلامتی  منم رفتم گفت پسره و همه چی خوبه فقط نمی‌دونم چرا پایینش نوشته هفته ...

راستی جنسیت رو واس شما با قاطعیت گفت؟ واس من تو ان تی با شک گفت شبیه دختره تو آنومالی وضعیت بچه قدامی و بریچ بود پاهاش کلا بسته بود نزدیک نیم ساعت فقط داشت با شکمم ور میرفتن تا بچه پاهاشو باز کنه آخرش آروم گفت دختره. من میخوام واسش خرید کنم اما این جوری با دوشکه گفت خودمم مطمئن نشدم بنظرت سونو بعدی جای دیگ برم جنسیت رو  بپرسم؟

راستی جنسیت رو واس شما با قاطعیت گفت؟ واس من تو ان تی با شک گفت شبیه دختره تو آنومالی وضعیت بچه قدام ...

والا واسه منم پاهاشو باز نمیکرد که ببینن آروم به شکمم میزد 

جای همیشگی که میرفتم نبود رفتم یه جا دیگه حس کردم خوب نیس 

ولی مطمئن گفت پسره 

واسه آزمایشش چقدر دادی ؟؟

و خدایی که به شدت کافییییست.........