2777
2789
خخخخ صد در صد ؟    زد تو خال؟

آره

الان پسرم ۶ ماهشه

زنگ زدم به شوهرم هی میگفت شوخی میکنی  

آخه خودمون حدسمون دختر بود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دلت چی میخواد😍

من یه پسر دارم دختر خیلی دوست دارم. ولی بخاطر پسرم دلم میخواد اینم پسر باشه که تو شهر غربت هستیم رفیق هم باشن بیرون هوای همو داشته باشن. تو مدرسه رفیق و پشت هم باشن. ولی بازم میگم جفت جنسیت برام عزیزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه پسر دارم دختر خیلی دوست دارم. ولی بخاطر پسرم دلم میخواد اینم پسر باشه که تو شهر غربت هستیم رفی ...

عزیزم😍

امیدوارم هرچی تو دلته به صلاحت هم باشه و اتفاق بیوفته

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
ااااا چقد بچت خجالتی بود گفت شوشولمو نبین دکتر بچه بد   حتما جواب امروز رو بهت میگم

نه بابا مثل باباش تنبله حال نداشت تکون بخوره سه بار بلند شدم رفتم راه رفتم شیرینی خوردم که یه ذره نیم رخشو نشون بده اخرم بزوریه تکون ریز به خودش داد پشتش به مابود نیم رخشو نمایان کرد 

تگم کن بگو نی نی ت چی بود من حس میکنم دخملیه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
نه بابا مثل باباش تنبله حال نداشت تکون بخوره سه بار بلند شدم رفتم راه رفتم شیرینی خوردم که یه ذره نی ...

اهااا پس خودشو تکون نمیداد  . من حسم میگه واس من دخمله ولی علائم پسر رو دارم. 

کل خانوادم و شوهرم خواب میبینن بچم دختره. ولی خودم علائم پسر رو دارم. مثلا یه طرف سینم یکم بزرگتره.رنگ  هالش تیره شد. صورتم اصلا جوش نزده پوستم صاف موند. طبع بدنم خیلی گرم تر شد . همه تو خونه میگن پنجره رو ببند یخ کردیم من میگم نه من دارم آتیش میگیرم  خیلی تشنم میشه زیاد آب میخورم.ولی دلم میگ دختره

عزیزم آنومالی مگه هفته چنده 

من دکترم گفته بود اون هفته برم پیشش فک کردم آنومالی می‌نویسه ۱۶ هفته 

ولی یه جوری گره افتاده تو زندگیمون نتونستم برم تا الان خیلی نگرانم میگم دیر نشه 

الان ۱۷ هفته تمام شده 

و خدایی که به شدت کافییییست.........
عزیزم آنومالی مگه هفته چنده  من دکترم گفته بود اون هفته برم پیشش فک کردم آنومالی می‌نویسه ۱۶ ه ...

برای من ۱۸ هفته نوشت. ک من شهرستان بودم نرفتم.. اومدم تهران ک همینجا برم الان ۱۹ شدم. نگران نباش دیر نمیشه عزیزم