2777
2789
عنوان

مامانا کسی بیداره راهنماییم کنه درمورد عفونت و التهاب گوش کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست
بردم عزیزم گفت ۴۰درصد شنواییش کم شد گفتم از لوزه هاش نیست گفت لوزه هاش ورمش کمه اونقدی نیست که عمل ب ...

عفونت گوش مياني ذارع؟

يا پشت پرده

براي بچه من قرار بود ويتي بزاريم

اينقدر دكتر عوض كردم

با اخري و يك قطره خوب شد

💕

حالا ببرید یه معاینه بکنن ضرری نمیکنه انشاالله که چیزی نیست توکل بخدا

دیشب میخواستم ببرمش نشد فردا حتما میبرمش یه نگاه بندازن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا از راهکارهای اطرافیانت بهیچوجه استفاده نکن.جز داروی پزشک

خطرناکه 

یکی من میشناسم البته شنیدم ک بچشو در ۹ ماهگی کر کرده

نمیدونم بهش گفتن شیره تریاک بریزه توگوش بچه یا دود عنبرنسا.دقیقا نمیدونم چکارکرده یادم رفته. بچه الان . دور از جون بچت کر شده .الان کلاس پنجمه کر هستش

عفونت گوش مياني ذارع؟ يا پشت پرده براي بچه من قرار بود ويتي بزاريم اينقدر دكتر عوض كردم با اخري ...

چه قطره ای دوست عزیز اسمشو میدونی دکتر گفته عفونت پشت پرده جمع شده یا باید خشک بشه یا بیاد بیرون

نميشه نظر داد من الان پسرم بدون تب گوشش عفونت داره. معاينه كنه دكتر بهتره

خدا خیرت بده خوب شد گفتی فردا حتما میبرمش

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم دختر من ۱۶ماهشه چند روزه زیاد به گوشش دست میزنه گاهی انگشت تو گوشش میکنه یا گریه میکنه دستشو م ...

احتمالا دندان درمیاره.دخترمنم وقتی دندان درمیاورد همش گوششو میکشید و گریه میکرد.چون درد فک میزنه به گوش

چه قطره ای دوست عزیز اسمشو میدونی دکتر گفته عفونت پشت پرده جمع شده یا باید خشک بشه یا بیاد بیرون

سلام دوست عزیز میدونم خیلی زمان از این تاپیکتون میگذره اما میشه بگین آخر عفونت گوش بچتون خوب شد یا نه چه طور؟من پارسال لوزه پسرم عمل کردیم حتی وی تی هم گذاشتیم اما بازم عفونت گوش میگرفت از اول مهر سرما خورده خوب نشده چهار شیشه آموکسی کلاو خورده بدنش مقاوم شده گوش درد داره دیگه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا بهترین دکتر شیراز بردمش اما درمانش فقط یه عمل هست که عفونت رو بکشه بیرون اما بعد از مدتی دوباره عفونت میگیره میشه بگین چه طور بچتون خوب شد