2777
2789

بچم ۱بهمن تب کرد دکتر گفت عفونت و التهاب توی گوششه دوتا شیشه کوآموکسی کلاو خورد ۱شیشه سفیسکسیم ۱۰۰تقریبا ۱۰روز تب داشت تا اینکه تبش بند اومد شربت هاشم تموم شد دکتر امروز بردم واسه معاینه میگه گوشش هنوز التهاب داره اخه من چیکار کنم خسته شدم بخدا دود عنبر نسا دادم پیاز پخته تو گوشش گذاشتم اب پیاز ریختم چرا التهابش خوب نمیشه

عزیزم دختر عمه من اینطور بود جوری که بچه یه سره میگفت دستتون بزارید رو گوشم درد دارم .تشخیص لوزه دادن عملش کردن تو بدونی عفونت ساکشن از بچه 

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي خواهر عفونت گوش همينه خيليي بده من يكبار بحم گرفت دقيت ٣ ماه اسير بوديم شنواييشم كم شد.. ببر ...

بردم عزیزم گفت ۴۰درصد شنواییش کم شد گفتم از لوزه هاش نیست گفت لوزه هاش ورمش کمه اونقدی نیست که عمل بخواد

دکتر شو عوض کن با دارو هایی که گفتید باید خوب میشد تشخیص شون اشتباه

بخدا انقد دکتر عوض کردیم خسته شدیم از عمومی بگیر تا متخصص اطفال متهصص گوش حلق بینی دیگه نمیدونم کجا ببرم

تحت نظر پزشک باشه خیلی بهتر از درمان خونگیه

ببرش پیش متخصص گوش و حلق و بینی نذار التهاب و عفونت بمونه، برای پرده گوش خوب نیست 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اي خواهر عفونت گوش همينه خيليي بده من يكبار بحم گرفت دقيت ٣ ماه اسير بوديم شنواييشم كم شد.. ببر ...

عزیزم دختر من ۱۶ماهشه چند روزه زیاد به گوشش دست میزنه گاهی انگشت تو گوشش میکنه یا گریه میکنه دستشو میذاره رو گوشاش

من حساس شدم از طرفی میگم شاید تازه گوششو شناخته از طرفی میگم نکنه گوشش عفونت کرده تبم نداره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم دختر من ۱۶ماهشه چند روزه زیاد به گوشش دست میزنه گاهی انگشت تو گوشش میکنه یا گریه میکنه دستشو م ...

حالا ببرید یه معاینه بکنن ضرری نمیکنه انشاالله که چیزی نیست توکل بخدا