2777
2789
کار من حوریه که هرچند وقت پاداش میگیریم دلم میخواد دیگه به شوهرم نگم پاداش هامو برا خودم پس انداز کن ...

خب پس انداز کن اشکالی نداره ک 

ی قسمتی خرج کن تو خونه ی قسمتی هم برا پس انداز خودت

عاقلانه تر هم هست

منم دارما ولی خب همسرم میدونه پنهونی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه‌های کلی زندگی با همسرمه

ولی من حساسیتی روی درآمدم ندارم و هروقت که چیزی برای خونه میخرم نمیشینم با شوهرم حساب و کتاب کنم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

اخه دلم نمیاد...

به این فکر میکنم که فشار مالی خیلی سخته برای هر کسی، ولی بستگی به طرف مقابلت داره با یک بله و خیر ما نباید تصمیم بگیری که تو هم اینکارو کنی، یک روز به خودت نیای ببینی خرج خونه رو تو میدی ولی شوهرت پولشو گذاشته تو متکا😄

من قبلاً خونه دار بودم عادت دارم ازش پول بگیرم نمیتونم تحمل کنم به کسی پول بدم 😁

هر جور راحتی همون کار رو کن وقتی نیاز نیست چرا پول بدی....پس اندازش کن.

حالا من برعکس شما نمی تونم قبول کنم از همسرم پول بگیرم....خرجای شخصیمم حتی خودم میدم و خرجای اونم که با خودشه....حتی خونه ی پدرمم بودم به اصرار پدرم پول می ذاشت تو کیفم قبول نمی کردم از همون اول عادتش موند باهام.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
به این فکر میکنم که فشار مالی خیلی سخته برای هر کسی، ولی بستگی به طرف مقابلت داره با یک بله و خیر ما ...

نه شوهرم اینجوری نیست هرچی هم بخوایم بخریم مثلاً اول میگه به اسم تو کنیم. پولاشو تو خونه خودمون خرج می‌کنه ولی اینجوریه که اصلا اهل پس انداز نیست. برای مثال بخوابم مبل بخریم اگه صد تومن داشته باشیم مبل صدتومنی میخره اگه دویست داشته باشیم مبل دویست تومنی. من میگم خب دویست داریم صد تومن مبل بخریم بقیه پس انداز شه. 

پول تو دستش نمیمونه حتی اگه ماهی یه میلیارد بهش بدی قول میدم آخر ماه هیچی براش نمی‌مونه