دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بلا بدور.اتفاقا مام دچارش شدیم.حتما ببر دکتر سرم بزنه که اب بدنش کم نشه. معمولا یه داروی ضد عفونتم میدن عالیه.ومرتب بهش دمنوش پونه ولیمو بده .این دمنوش برا این درمان این ویروس عالیه.
یه مدل ویروسه. بچههای من تقریبا یه ماه پیش گرفتن. روانی شدم تا تموم شد. کل زندگیم شده بود استفراغ🤦♀️
به خصوص کوچیکه که 2 سالشه و بلد نبود بگه داره بالا میاره. نصف شب توی خواب بلند میشد و استفراغ میکرد. پسر بزرگم که یه بار توی خواب بالا آورد. باز خداروشکر به پهلو خوابیده بود وگرنه برمیگشت توی نای و خطرناک بود.
بچها من دقیقا یه ماه شده چشماشون عفونت میکنه دارو میدم خوب میشن داروقطع میکنم دو روز بعد دوباره عفون ...
وای پسر منم چشماش عفونت کرده. از پسر دوستم گرفت اونم چشماش عفونت داشت. من تازه داروهاشو قطع کردم. پسر من بخاطر همین عفونت پلکش شالازیون زد. میترسم عمل بخواد 😭😭
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من باردارم دخترم گلودرد و سرفه گرفت و تب میگفت سرم گیج میره چند روز بعدش من چند روز معده درد شدید داشتم تا سه چهار روز معده و روده ام بهم ریخته بود حالت تهوع داشتم یک کیلو توی این چند روز کم کردم
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
گلوشون عفونت داره خوب درمان نشده میزنه به چشمشون ... منم اینطوری بودم هی چشمم عفونت میکرد دارو می دا ...
عزیزم انتی بیوتیک تزریقی گرفتن کامل خوب میشن ولی دوباره مدرسه میرن میگیرن یکیشون یه هفته بستری بود این هفته رفت مدرسه از دوباره صب چشمش ورم کرده عفونت داره