2777
2789

پسرم ۲ماه و ۱۳ روزشه مدفوعش سیاه‌و سبز بود به لاکتوز حساسه و شیر خشک ببلاک ال اف میخوره قطره اهن هم صبح دادم ۳ قطره بیشتر ندادم استرس و نگرانی ول نمیکنه تا صبح که ببرم دکتر

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%

واسه قطره آهن زوده

همون آهن سیاهش کرده

آهن رو بعد ۶ ماهگی بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوزاد من ۲ ماه و ۱۵ روزشع مدفوع سبز داشته ، ولی سیاه رو نه . که میگفتن از سرماخوردگیه    

درسته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نه عزیزم بعد ۶ ماه بده،الان فقط قطره مولتی ویتامین باید بدی

سر بارداریم هم گفتن غربالگری حق نداری بری بری واکسن نمی‌زنیم زنگ زدم وزارت بهداشت کاری نکرد برای پلاکت خونم الکی بدون اینکه آزمایش دوم رو بخونه حرف الکی زد اینم از این نمیدونم چجوری برخورد کنم وزنش رو هم ۴ کیلو بود تو دوماهگی گفت کمه برو پیش متخصص رفتم پیش دکتر خودش گفت در ماه ۳۰۰ گرم اضافه میکنه بچه حتی بچه من وزن ۳ ماهگیش رو هم گرفته بوده بجای اینکه ۳و۱۰۰ باشه ۴ کیلو بود