2777
2789
عنوان

کجای زندگی خدا دستتون رو گرفته..⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست
مایل به تعریف؟!

خیلی شرایط بدی داشتم 

تنها بودم 

خودش کمکم کرد زندگیم خیلی عوض شد 

فقط یه مدت صبر نیاز داشت که البته صبورم نبودم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرلحظه و همه جا حضورشو حس کردم و هوامو داشته

حتی در بدترین لحظات زندگیم که داشتم میمردم هم باز میدونم خدا هوامو داشته که ازون بدتر نشده

واقعا شاکرشم برای لحظه لحظه ی زندگیم

منو یه بار از مرگ برگردوند یه بارم قعر سیاهی و تاریکی بودم یهو چراغ راهم شد ، یه جاهایی به بن بست خوردم و بعدها معلوم شد اگه اون بن بستا نبود زندگیم افتضاح بود من همیشه فقط خودشو صدا میزنم هیچکی نزدیکتر شنواتر و بخشنده تر از خودش نیست

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
من انسان نمک نشناسی نيستم اصلا، و خیلی هم شکرگذارم‌.. ولی به شخصه معجزه یا به لطف ویژه ازش ندیدم.. ...

میفهمم چی میگی....منم همینطور شدم...

ولی تلقین نکن به خودت خواهش میکنم....

خدا خیلی دوستت داره مطمعن باش.........ایمان داشته باش.....

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    
چه جوری؟  

ببخشید نمیتونم بگم اما راه نجاتم صفر درصد بود یعنی یک درصد هم نه! از هیییییچکس کاری ساخته نبود حتی خودم چیزی بود که فقط باید می‌سپردم به خدا هنوز تا میخوام ناشکری کنم یادش میوفتم خجالت میکشم میگم چطور میتونی الان ناشکری کنی آخ که زخمش خوب نمیشه هنوز بعد از چندین سال تمام وجودم تمام اعضای بدنم ذره به ذرش التماس خدا میکنه یوقت نعمتشو ازم نگیره و یا ذره ذره وجودم از درون نه تنها خودم حتی اعضای بدنم بخاطر اون قضیه شکرشو میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

5سال تمام شوهرسابقم چتی و جنسی بهم خیانت کرد و منو ازهمه چی محروم کرد ومن فقط اشک ریختم تااینکه مامورا با یه زن گرفتنش و ابروش رفت ودلم خنک شد😂😂

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
ببخشید نمیتونم بگم اما راه نجاتم صفر درصد بود یعنی یک درصد هم نه! از هیییییچکس کاری ساخته نبود حتی خ ...

قضیه سلامتی نبود ها یسری مشکلات دیگه بودند که نمیتونم بگم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من احساس میکنم خدا تو همه مراحل زندگیم حواسش بهم بوده،حتی اگه موقعیتی ک باب میلم نبوده حتما ب صلاحم بوده،خدایا هزار مرتبه شکرت🤲

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
چیکار کردی ک چ چله ای خوندی.؟

من؟ اینقدر اون لحظه احتیاج به خدا داشتم که گوشیمو خاموش کردم از همه دور شدم فقط هزاران هزار بار حتی در حالت خواب میگفتم کمکم کن