2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید دل درد کودک

135 بازدید | 2 پست

پسرم 17 ماهشه چند روز پیش تب داشتو بیقراری میکرد بردم دکتر گفت گلوش عفونت داره دارو داد تبش بهتر شد وقتی بی حال بود الانم یه ذره حالش خوبه چند لحضه دل درد میگیره بدو بدو میکنه ناله میکنه بعد خوب میشه بعصی شبا نصف شب که بلند میشه شیر بخوره انگار دلپیچه میگیره دیگه نمیخوره باید سرپا نگه دارم تو بغلمم چند لحضه درد میکنه گریه میکنه بعد خوب میشه چیکار کنم دوباره ببرم دکتر 

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...

به خاطر همین مریض شدنشه  

طفلکی بچه ام  از دل درد گریه میکرد نمیشد نگهش داشت 

کمرشو با روغن ماساژ بده اروم بشه

حوله رو چندبار گرم کن بزار روی شکمش 

نبات داغ کمی هم عرق نعنا میریختم داخلش

میشه دلبرانه بنگری...!؟
به خاطر همین مریض شدنشه   طفلکی بچه ام  از دل درد گریه میکرد نمیشد نگهش داشت  کمرشو ...

ممنون عزیزم که جواب دادی باشه همین کارو میکنم

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.