2777
2789

پسرم شش سالشه امسال  چندین بار تب کرده  ماهی دوبار حداقل

اصلن علایم سرماخوردگی ندارن فقط تب و لرز و دل درد گاهی استفراغ یک هفته بیمارستان بستری بود اینقدر آزمایش گرفتن دکتر گفت ویروس دو هفته بعد باز دو روز تب کرد پنج روز خوب شد امروز باز تب و لرز داشت بخدا دارم روانی میشم چیکار کنم🥺😔

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول یه متخصص کودکان  ویروس ها تو این مملکت حسابی بهشون خوش میگذره و واسه خودشون میچرخن

احتمالا مدرسه میره؟ بله'؟ بچه‌ها از هم میگیرن

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
هر دکتری نمتونه درست تشخیص بده ببرینش دکتری که مخصوص کودکانه بعد بگین که چند بار درسال اینطوری میش ...

واای بخدا بهترین دکترای اصفهان بردم تشخیص نمیدن 

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

دقیقا دختر منم همینطوره ماهی دوبار،تب های 5-6روزه ی طولانی!چندبارم بیمارستان بستری شده!منم چندین دکتر بردم و آزمایش و این داستانا! ترسیدم گفتم نکنه بیماری چیزی داره که ما نمیدونیم‌و‌باعث این تبا میشه اما خداروشکر دکترا میگن بدنش سالمه فقط مدام درگیر ویروس میشه،منم بریدم دیگه،تا بدنش یه ذره گرم میشه من عزا میگیرم 😭