2777
2789
عنوان

دوقلو پسر باردارم🤰

583 بازدید | 27 پست

اول بگم مجردم 😂🤧 

خوابم برده بود خواب دیدم باردارم😂 اونم دوقلوووو وای قشنگ سنگینیشو حس کردما این چه خوابیه آخه😂 بعد انقدر خوشگل بودننن خیلی ناناز بودن وای وایییی خودم دختر دوست دارما ولی از اینا خوشم اومده بود (یکم که باردار بودم بعدش بچه هام بدنیا اومدن دیدمشون ها😂) کاش بدون شوهر بچه دار شدن عادی بود من بچشو میخوام ولی حوصله قوم شوهرو ندارم😂🤧 

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی اینکه خوبه من یه شب خواب دیدم زایمان کردم یه پسر بعد معلوم نبود باباش کیه

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

باورت میشه منم خاب دیدم حامله هستم منم دقیقا قشنگ حس کردم بعد وقتی از خاب بیدارم شدم تا پنج دقیقا بازم حس میکردم سنگینی و😐💔

خیلی کنجکاوم تعبیر خواب مو بفهمم

میشه واسه هدفم که دارم تلاش میکنم یه صلوات مهمونم کنی برسم بهش؟!...🙏🏻🥲
خواب خوبی نیست نشونه شروع مشکلات زندگیته ولی از پس همه این مشکلات بر میای 

وای آخرش خوبه باز😁

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
وایی اینکه خوبه من یه شب خواب دیدم زایمان کردم یه پسر بعد معلوم نبود باباش کیه

مریم مقدس شده بودیییی😂

تعبیرش این میشه که گاوت دو قلو میزاد

یا ابلفض🥲😂

مریم مقدس شده بودیییی😂

به خدا 😂آنقدرم بوسش میکردم مامانم میگفت باباش کیه چرا نمیگی چیکار کردی😂

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍