2777
2789

دخترم هشت ماهه روزی یه بار معمولا پی پی می‌کنه 

حالا پی پی ام نکنه بعد پوشک عوض کردن میشورن بچه رو؟

یا نشوریم بهتره؟

با دستمال پاک کنم یه دستمال مرطوبایی هست خشکه مرطوب نیست لوسیون بچه میزنم بهش پاکش میکنم باسنشو باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوسه باری که پاک میکنی یکبار بشور

البته فقط با دستمال مرطوب پاک کن اگه نداشتی حتما بشور

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

آب چشه ک اصرار دارید لوسیون و دستمال مرطوب جایگزینش کنید؟! 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

هر وقت پسرم پی پی میکرد پایین تنه رو با شامپو میشستم بچه پاهاش زخمم نمیشد

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

هنوز کوچیکه غذا ک نمیخوره هرچندبار ک خرابکاری کرد یبار بشور یموقع مریض میشه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.