2777
2789

سلاام، انشالله که اوقات به کامتون باشه.

میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید؟ بنده امسال پشت کنکور انسانی هستم، اما حقیقت رو بگم پارسال مادرم وقتی بخاطر شرایطی که دارم (اضطراب حاد) گفتن که بیا بریم آزاد ثبتنام کن ما نمیخوایم بهت فشار بیاد. منتها خودم کِرمی درونم ول خورد و گفتم نه مادر میخوام بخونم امسال. ولی از وقتی که شروع کردم بشدت بخاطر اهمال کاریم اذیت شدم. روزهایی هم بود که عالی بخونم اما هروقت اضطراب میگرفتم رویا بافی میکردم یا با گوشی سرگرم میشدم تا آروم بشم و دور بشم از این حالات (بااینکه چیزی نداشتم توش ک سرگرمم کنم اما بازهم..)، دست خودم نمیگم نبود ولی انگار چیزی منو ب این سمت میکشوند تا آروم بشم. اینم بگم من بخاطر علاقه پدرومادرم دوست داشتم بخونم تا فرهنگیان قبول بشم. با اینحال اونها هنوزم به من سخت گیری نمیکنن و با هرساز من میرقصن بندهای خدا.

ولی الان واقعا نمیتونم صفر نیستم ولی از ۵۰ هم کمترم واسه درس ها. علاقه‌ی دلیِ من تحصیل توی روانشناسی هست و حوزه علمیه. اصلا حس خوبی ندارم و دارم با عذاب وجدان سپری میکنم. نمیدونم همینجا تمومش کنم یا ادامه بدم. میدونم که ب حمدخدا پتانسيل این رو دارم که رتبه خوبی بیارم، ولی بحث اینه که دلم به درس خوندن واسه کنکور کذایی نمیره و با این مدل درس خوندن هم ب جایی نمیرسم.

بنظرشما چیکار کنم؟! 

عزیزم فقط چهار ماه مونده تو کنکور و اصلش هم همین سه ماه آخره یه برنامه بریز و خوب بخون تا رشته خوبی قبول شی ولی اگه نشدی برو حوزه وقتتو دوباره برای کنکور نذار

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه کاری که انجام دادی تا اخر انجام بده  من ۳ساله دارم تلاش میکنم  با کمترین  امکا ...

ممنونم‌از نظرت، انشالله ک امسال به هرچی دلخواهته برسی عزیزم💚چه هدفیو دنبال میکنین؟

ممنونم‌از نظرت، انشالله ک امسال به هرچی دلخواهته برسی عزیزم💚چه هدفیو دنبال میکنین؟

عزیزم ممنونم انشالله خودتم بهریت بشی 

من هدفتم دانشگاه دولتیه 

یک دانشگاهی مدنظرمه که صد درد صد باید اونجا قبول بشم 

دبیری ادبیات و زبان عربی  

هرچند که ب این رشته زیاد علاقه ندارم 

اما اون دانشگاهو میخوااااااااام

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

عزیزم ممنونم انشالله خودتم بهریت بشی  من هدفتم دانشگاه دولتیه  یک دانشگاهی مدنظرمه که ...

با انرژی قشنگی که شما دارین مطمئنم نتیجه خوبی میگیرین😍

معتقدم هرکاری که سختی بیشتری بکشی نتيجه های بهتری کسب میکنی. پس اجازه بده که این ۷۴ روز برات به پلی برای رسیدن ب آرزوهات باشه و حساابی تلااش کن که برسی

با انرژی قشنگی که شما دارین مطمئنم نتیجه خوبی میگیرین😍 معتقدم هرکاری که سختی بیشتری بکشی نتيجه های ...

😻حتماااا حتما دارم تلاش میکنم 

با وجود موانعی که سر راهمه

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️