2777
2789
عنوان

تب دختر ۵ سالم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
امتحان میکنم دستت درد نکنه

تب بچه م ۴۰ و ۴۱ میشد با سفیده تخم مرغ یه خورده می اومد پایین

سرش هم حوله ی خیس میذاشتم مغزش نسوزه

چقدرررررر اون دو شب به من سخت گذشت

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
فقط ۲ ساعت شیاف خوبش میکنه اونم ب زور و گریه میزاره جیگرم کباب میشه تا میزارم ، ۱۷ کیلو

مثل دختر منه 

ببین میتونی الان شیاف ۳۲۵ استامینفون بزاری 

۳ ساعت بعد بروفن بدی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تب نشونه عفونته,تا عفونت با چرک خشک کن از بین نره تب هست..شربت بروفن بده بهش اگه حساسیت نداره ,فوق العاده هست عالییییییییی.مخصوصا شبا بده خیالت راحت باشه ک خدای نکرده تشنج نگیره..پاشویه کن.اب لیمو شیرین بده.یکم نمک بریز تو اب  ولرم پاشویه اش..اب شلغم بده.سوپ و مایعات. زنگ گوشی بذار روشن باشه واسه ساعتی یکبار ک هی چکش کنی..ولی تنها راهش تا عفونت خشک بشه همون شربت بروفنه نیم ساعته تبش میاره پایین..استامینوفن بدرد نمیخوره زیاد

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
تب بچه م ۴۰ و ۴۱ میشد با سفیده تخم مرغ یه خورده می اومد پایین سرش هم حوله ی خیس میذاشتم مغزش نسوزه ...

بخدا انقد گریه کردم نمیدونم چیکار کنم دیگه،  همش میلرزه

بخدا انقد گریه کردم نمیدونم چیکار کنم دیگه،  همش میلرزه

استرس نده به بچه.مریضی هست گلم.منم پسرم  کوچیک بود سه چهار روز تب شدید بود با پروفن کنترلش کردم تا عفونتش رفت و تب خودش برطرف شد..مایعات خیلی بده.چای شیرینم خوبه

فقط ۲ ساعت شیاف خوبش میکنه اونم ب زور و گریه میزاره جیگرم کباب میشه تا میزارم ، ۱۷ کیلو

دیکلو از استامینوفن بهتر میاره پایین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
استرس نده به بچه.مریضی هست گلم.منم پسرم  کوچیک بود سه چهار روز تب شدید بود با پروفن کنترلش کردم ...

هچی نمیخوره از دیروز ظهر ک ب زور دو قاشق سوپ خورده تا الان ب جز آب هیچی نمیخوره نمیدونم چیکار کنم

الان دختر منم این علائم داره ، چشاش اشک میاد ، لباش ترک خورده انقد سرفه میکنه عق میزنه

عزیزم حتما به دکتر بگو براش عکس از ریه بنویسه من خودم انقد رفتمو اومدم تا یکی فهمید تو ده روز ده بار بردم دکتر 

وقتی تب با هیچی نمیاد پایین یعنی عفونت داره بدن 

ولی نگران نباش با انتی بیوتیگ مخصوص خوب میشن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
هچی نمیخوره از دیروز ظهر ک ب زور دو قاشق سوپ خورده تا الان ب جز آب هیچی نمیخوره نمیدونم چیکار کنم

ایرادی نداره.پسر منم تا تب داره چیزی نمیخوره..اب سیب بده .اب لیموشیرین و پرتقال میکس کنید بهش بدین...ولی شربت بروفن عالیه برای تب.خدا خیرش بده یه دکتر بهم گفت چند سال پیش