2777
2789
عنوان

تب دختر ۵ سالم کمک

172 بازدید | 28 پست

بچه ها دخترم ۵ سالش تازه تموم شده ، اول فقط سرفه خشک میکرد از پریشب تب ۴۰ درجه داره بردیمش بیمارستان براش بتامتازون و سفتی زوکسیم داخل سرم زدن ،باز تبش میره بالا شیاف استامینوفن گذاشتم شربت استامینوفن و اموکسی کلاو میدم ولی نهایت تبش ۲ ساعت تا ۳۸ میاد پایین ، چیکار کنم ؟ ۳ روزه نخوابیدم همش نگرانم تبش بره بالا تشنج کنه خدایی نکرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگو از این مریضی نگوووو که دقبق ۱۲ روز من گیر بودم 

دخترمم ۵ سالشه ماه پیش گرفت 

تبش با هیچی پایین نمیومد با سرم اونم برای دوساعت 

انقد تب بر داده بودم که خون بالا میاورد مردمو زنده شده 

اخر خدا خیر دکترشو بده از مسافرت برگشت سریع فرستاد عکس از ریه گرفتیم مشخص شد عفونت زده به ریه هاش همون شب اول که داروشو دادم مثل معجزه تبش قطع شد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

۲ ساعت بعد مصرف تب بر ها دوباره تب میکنه ۴۰ درجه میشه، شهرمون کوچیکه دکتر خوب تو بیمارستان نداریم کودکان هم شیفت نداریم ، خیلی بی حاله هیچی نمیخوره همش میخابه

۲ ساعت بعد مصرف تب بر ها دوباره تب میکنه ۴۰ درجه میشه، شهرمون کوچیکه دکتر خوب تو بیمارستان نداریم کو ...

حتما فردا ببرش پیش یک فوق تخصص 

الان چندکیلویه؟؟زنگ بزن اورژانس بهت میگن من همیشه از اروژانس کمک میگیرم نصف شب

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم نگو از این مریضی نگوووو که دقبق ۱۲ روز من گیر بودم  دخترمم ۵ سالشه ماه پیش گرفت  ت ...

علائم دخترتون چی بود؟ خیلی میترسم دکتر خودش فردا ۴ تو مطب هس تا اون موقع نمیدونم چیکار کنم

حتما فردا ببرش پیش یک فوق تخصص  الان چندکیلویه؟؟زنگ بزن اورژانس بهت میگن من همیشه از اروژانس ک ...

اره فردا حتما باید ببرم افتاد ۵ شنبه شب مریضیش دکتر خودش نبود. ۱۷ کیلو هست

علائم دخترتون چی بود؟ خیلی میترسم دکتر خودش فردا ۴ تو مطب هس تا اون موقع نمیدونم چیکار کنم

همین تب ۴۰ درجه که نمیومد پایین بی حالی یکم سرفه 

چشماشم خیلییی میسوخت 

الانم دوباره مریض شده انقد سرفه کرد بالا اورد

بروفن بده،پاشویه ش کن،اگه میذاره پیاز حلقه کن بذار کف پاش جوراب نازک بپوشون

پیاز گذاشتم  پاشویه کردم با آب نمک هیچی ب هیچی بروفن دادم فعلا ببینم چی میشه دستت درد نکنه