2777
2789
عنوان

تب بالا کودک و قرص دیکلو فناک 50

1057 بازدید | 11 پست

پسرم 8 سالشه از صبح تب داره به اندازه نصف وزنش  ایبوپروفن دادم تا 6  ساعت تبش رو پایین اورد الان مجبور شدم قرص دیکلو فناک 50 با آب کم دادم خورد

شیافش رو نداشتم کسی تا حالا استفاده کرده

چقدر طول میکشه تب رو پایین بیاره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیکلوفناک زود میاره.  ولی بهتره زیاد ندی چون شنیدم نارسایی کلیه میاره . شیاف استامینوفن استفاده ...

ممنون

شیافنداشتم قبلا کوچکتر بود میذاشتم اثر نداشت6 ساعت قبلش ایبوپروفن دادم باز داغ شد

فکر کنم ویروس جدید رو گرفته

خیلی زود تبش میاد پایین ولی دیگع سعی کن ندی شیاف استامینیفن ۳۲۵ بزن با شیاف بروفن

تبش بالاست با ایبوپروفن پایین میاد ولی تا 6 ساعت

بعد دوباره داغ میشه

سری قبل اومدم سر 8 ساعت ایبوپروفن بدم حالش بد شد از شدت تب بالا اورد

تبش بالاست با ایبوپروفن پایین میاد ولی تا 6 ساعت بعد دوباره داغ میشه سری قبل اومدم سر 8 ساعت ایبوپ ...

باید کنترل کنی میدونم استرس داری منم مادرم خیلی سخته 

بهش آب زیاد بده سیب بده 

اب ونمک پاشویه کن 

دکتر دخترم میگف میتونی بروفن نصف وزن بدی هر 6 ساعت 

ولی ی دکتر دیگ میگفت نده اصلن 

یکی میگفت یک سوم وزن هر 8 ساعت منم گیج شدم 

باید کنترل کنی میدونم استرس داری منم مادرم خیلی سخته  بهش آب زیاد بده سیب بده  اب ونمک پ ...

بله نصف وزن هر 8 ساعت ولی تا 6 ساعت اثر داشت بعد دوباره تبش میره بالا

الان 40 دقیقه هست قرص دیکلو 50 دادم بازم تب داره

بله نصف وزن هر 8 ساعت ولی تا 6 ساعت اثر داشت بعد دوباره تبش میره بالا الان 40 دقیقه هست قرص دیکلو 5 ...

دکتر دخترم میگه میتونی بروفن هر 6 ساعت نصف وزن بدی من معمولا استامینوفن میدم دخترمم ب خاطر لوزه تب میکنه خیلی هم زیاد بالا میره میمیرم وزنده میشم 

بله نصف وزن هر 8 ساعت ولی تا 6 ساعت اثر داشت بعد دوباره تبش میره بالا الان 40 دقیقه هست قرص دیکلو 5 ...

تبشم کنترل شد ببرش دکتر ویروس جدید 

نگران نباش تو این سن خطر نداره تبش بالا باشه فقط مواظب باش 

بهش آب بده بره دستشویی بعد تب بر پاشویه کن