2777
2789
بهش می گفتم صبر کن ‌ . آروم باش . فکر کن . بنویس . خودت قوی شو دختر ‌ . یه کم بیشتر بشین . تنها قوی ...

الا میشه منو راهنمایی کنی،چون اون کاری ک میخام انجام بدم و نمیدم ینی اراده ندارم یا منتظرم یکی واسم تصمیم بگیره

بهش می گفتم صبر کن ‌ . آروم باش . فکر کن . بنویس . خودت قوی شو دختر ‌ . یه کم بیشتر بشین . تنها قوی ...

افرین، خودتون بهترین جواب را دادید....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا میشه منو راهنمایی کنی،چون اون کاری ک میخام انجام بدم و نمیدم ینی اراده ندارم یا منتظرم یکی واسم ...

شما رو ؟ سوال هست ؟

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
افرین، خودتون بهترین جواب را دادید....

ممنونم از نظر مثبتتون  . ممنون از شما بابت راهکارتون

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
الا میشه منو راهنمایی کنی،چون اون کاری ک میخام انجام بدم و نمیدم ینی اراده ندارم یا منتظرم یکی واسم ...

اراده ندارم . بلدم ولی خودمو ضعیف دونستم که نه تو نمیتونی ... در حالیکه تو مثل کوه قوی و با عظمتی و هر کاری بخواهی میتونی انجام بدی

نه خب میخام اون حرفایی ک میاد تو ذهنت و بم بگی..

جواب دادم

پس خودت بهتر از هر کسی میدونی جیکار کنی.منتظر نباش یکی بهت کمک کنه..

ممنون . ببخشید دیشب خوابم گرفت 

امیدوارم