2777
2789
عنوان

چسبندگی واژن کودک

293 بازدید | 14 پست

سلام خانما دخترم ۶ سالشه از زمان نوزادی تا الان که ۶ سالشه چسبندگی واژن داره دکتر جدیدا براش پماد استروژن نوشته چند روزی دارم میزنم آیا ضرر داره ؟چون خود دکتر گفت فقط همین پماد استفاده میشه برا باز شدن چسبندگی 

بیچاره درس خونده تحصیل کرده دکتر شده تجویز کرده بعد شما نظر ماهارو میخوای!

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یعنی از نوزادی تا شش سالگی چسبندگی داشته و درمان نکردی؟ الانم شک داری؟ 

یعنی دل و جیگرم برا بچه کباب شد

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیچاره درس خونده تحصیل کرده دکتر شده تجویز کرده بعد شما نظر ماهارو میخوای!

عزیزم دکترا دارو میدن ولی خب منم میترسم بلوغ زودرس بگیره بلاخره هورمونه استروژن کلی تحقیق کردم 

یعنی از نوزادی تا شش سالگی چسبندگی داشته و درمان نکردی؟ الانم شک داری؟  یعنی دل و جیگرم برا بچ ...

دکتر برده بودم پماد میداد ولی بازم میبست جدیدا نمیزاشت دست بزنم کاملا بسته شد

یعنی از نوزادی تا شش سالگی چسبندگی داشته و درمان نکردی؟ الانم شک داری؟  یعنی دل و جیگرم برا بچ ...

زود قضاوت نکنید بخدا منم حال روحیم خوب نیست چندساله درگیرشم 

چه مدت استفاده کردین دیگه بسته نمیشد بعد پماد استروژن ؟

دکتربهم گفتم امکان داره تایک ماه طول بکشه یاکمترتاخوب شه.. دقیقاهمینطورشدبازمیشد. بعدیه مدت بازبسته. من یه مدت استراحت میدادم.دوباره براش استفاده میکردم.. دقیقادخترم نمیذاشت دکترمعاینه کنه.. دخترم۶ سالشه.. هروقت نگاه میکنم که بازبسته نشه.. ویه چیزدیگه.. شباموقع خواب استفاده کن. که بچه تحرک نداشته باشه.. امکان داره زخم بشه.. یه پماددیگه هم بودآنوصبح بایدمیزدم.. سردخترم. پمادپیدانبودخیییلی اذیت شدم تاپیداکنم.. انشالله دخترخوب میشه.. 

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
باید نظر دکتر رو مد نظر قرار بدی ولی خب واژن حالت چسبندگی داره ولی نه زیاد

بله درست میگید خواستم بدونم اونایی که استفاده کردن برا دختراشون راضی بودن. با اینکه میدونم چیزی نیست با رسیدن به بلوغ درست میشه ولی از عفونت گرفتن میترسم 

دکتربهم گفتم امکان داره تایک ماه طول بکشه یاکمترتاخوب شه.. دقیقاهمینطورشدبازمیشد. بعدیه مدت بازبسته. ...

ممنون عزیزم که جواب میدین. منم همین مشکل رو دارم بزرگ شده خجالت میکشه دست بزنم قبلنا خودم براش میزدم پماد چرب کننده ماساژ میدام الان مدتیه چک نکردم تا بسته شد بازم