2777
2789
عنوان

بوی دهان پسرم

44 بازدید | 16 پست
یه مدته دهنش بوی همیشگی رو نمیده .یه کم بد بو شده.مسواک میزنهالبته خودم براش میزنم با خمیردندون هرشب. به قول ترک ها تل هم نداره.خودم معاینه کردم.علت چیه به نظرتون
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من پاهاش . وقتی از کفش درمیاره ،،،،بوی فاضلابهای جهنم رو میده ،،،با کتونی 500 هزاری هم بو میده ،،،،
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
اگر مشکل دهان و دندان نباشه مشکلات گوارشی میتونه عاملش باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
یکی از دوستام پسرش اینطوری بود برده بودش متخصص اطفال گفته بود انگل داره.آزمایش گرفته بود هیچی مشخص نبود.دکترش از اون دکترای قدیمی،شیراز گفته بود کار به آزمایش ندارم داروی انگل داده بود.میگف خوبه خوب شده
خدایا هزار کرور شکرت💝
دختر من وقتی غاروق میشه دهنش بود میده وقتی یه چی توی گلوش گیر میکنه
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
2810