2777
2789
عنوان

خانوما به نطرتون من عروس بدجنسی ام یا شمام بودید اینجوری بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 52 پست
دقیقاااااا قصدش حرص دادن من بوده وگرنه کمکم کرده باشه نباید به من میگفت میدونست تو بدترین شرایط به ه ...

والا زندگی می‌کنیم همه ما برای بچه هامون این همه تلاش کردیم چرا آدم نباید به بچه اش کمک کمه درصورتی که داره

بهترین خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی اینجوری خوبه من همش دارم خودمو میخورم چرا هیچی نگفتم به نظرتون چی باید میگفتم که حساب کار دستش ...

میگم که من اگه بودم هر جور شده یا به خودش یا به واسطه ای خواهر شوهری کسی میگفتم که کاش شوهر منم تو سختی ها حامی داشت عین بچه سر راهی باهاش رفتار نمیکردن .هرچند اول ببین شوهرت اگه چنین چیزی بگی دعواتون میشه یا نه اگه شوهرت اوقات تلخی میکنه ولش چیزی نگو 

من فقط بخاطر شوهرم هیچی نگفتم ولی ایکاش میگفتم

من مواقعی حق با من بود و حرفی میزدم شوهرم حمایت می‌کرد ولی اگه شوهرت ناراحت میشه ولش چیزی نگو بدرگ فدا سرت دیگه تحویلشون نگیر اگه هم دلیل پرسیدن اون موقع دلیلشو بگو