2777
2789

سلام به همگی ،توروخدا کسی درباره جوش و جای جوش یا همون منافذ باز ،چاله های بعد جوش ،نظر داره درمان شده توروخداااا بگه خواهش میکنم خیلی اذیتم مرسی

عزیزم بهترین گزینه خوردن راکوتان هست باخوردن یه دوره صورتت عالی میشه ،،البته نظر من اینه واینکه یه سری کارای لیزری ولی خواهرم چیزی جز راکوتان نجاتش نداد

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
عزیزم بهترین گزینه خوردن راکوتان هست باخوردن یه دوره صورتت عالی میشه ،،البته نظر من اینه واینکه یه س ...

وای عزیزم راکوتان وحشتناک هس عوارضش داغون وخشک میکنه ادمو  من درمانی مثل پمادی چیزی میخام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم راکوتان وحشتناک هس عوارضش داغون وخشک میکنه ادمو  من درمانی مثل پمادی چیزی میخام

اره گلم میدونم ولی تمام پماد موقتی بزار الان بهت میگم ،،کارشناس پوست ومو آشناها بهمون گفته اگر دوست داری بهت اسماشونو بگم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اره خدایی بگو مرسی ،اگه بی تاثیر نیس وجوابه بگو 

خواهش میکنم ،،چشم عزیزم،،، آخر شب بیکار میشم  لیست و برات  میفرستم

اره خدایی بگو مرسی ،اگه بی تاثیر نیس وجوابه بگو 

قرص کلاژن و هیالورونیک 

کرم پوست های دارای جوش بیرنگ ژیناژن (نیاسین امیدو‌ویتامین A)

ضد آفتاب آنی یا فارم استیل

آب رسان مارک ژنوبایوتک (جلدابی)

سرم برایت مکس یا کرپلاس اوردینری (نیاسین امید)

پن روشن کننده فیس دوکس(شستشوی صورت )

این مواردی که کلا به خودم گفته هر کدوم و می‌دونی برات لازم هست بگیر