2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی کتک میخوره ۱۱ ماهشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 133 پست
دختر من ۵ونیم سالشه خیییلی حسوده. تو عمرم خواهر زادمو بوس نکردم. به بچه ای با لبخند نگاه کنم میره می ...

عزیزم میدونسی برچسب زدن به کودک کار خوبی نیست؟

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر توجه ام به پسرمه ولی اصلا تا دخترم بیدار میشه میخواد یه کم چهار دست و پا بره سریع میپره رو کمر ...

وای بچه به اون کوچیکی رو 🙄😐😐😐اسی خیلی از حرفات عصبی شدم تو ام وایمیسی نگاه می‌کنی ؟! بچتو ببر مشاور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

حالا یه چیزی بگم 😐

این تاپیکا رو نزنین بابا 

عجبا 

شما زاییدی ما بگیم چکار کنی؟

دلم آتیش گرفت واقعا 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عزیزم منم تفاوت سنی بچه هام کمه

پسر بزرگم. 2سال و نیمه اس

کوچیکه 7 ماهشه

از اول تا دستش میرسید میزد یا گازش میگرفت ما هم تا جایی که میتونستیم کنترلش میکردیم الان داره بهتر میشه کمتر میزنه بهش وابسته شده ولی هنوز نمیتونم تنهاشون بزارم گاهی اذیتش میکنه

چاره ای جز صبوری نیست عزیزم تا بزرگتر بشن و دو تایی بیفتن به جون هم 😂

ان شالله که شوهرت هم به راه. راست هدایت بشه

دست بر نمیدارن حتی اگه ۱۰ سالشون بشه. فقط من کوچیک بود تاب شرطی بسته بودم اویزون میکردم اونجا وقتی کار داشتم پسرم دستش بهش نمیرسید اونم مارو نگاه میکرد اروم میشد  وقتیم خواب بود من گهواره داشتم که روش زبپ داشت توری داشت میبستم میموند توش پسرم دستش نمیرسید توهم ببر بزار اتاق بخوابه درو ببند  بقیه وقتام خودت بیکار بودی ابزرگرو بغل کن کوچیکرو بزار بمونه زمین بزرگرو سر گرم کن با چیزای دیگه 

خوب به هردوشون یکسان محبت کن و به پسر بزرگت بگو اگه داداشت را بزنی من ازت ناراحت میشم و رفتار بدی دارم باهات اگه گوش نداد خوب توهم مجبور میشی یکبار توهم دست روش بلند کن 

حالا یه چیزی بگم 😐 این تاپیکا رو نزنین بابا  عجبا  شما زاییدی ما بگیم چکار کنی؟ دلم آ ...

منم عصبی شدم اصلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بیشتر توجه ام به پسرمه ولی اصلا تا دخترم بیدار میشه میخواد یه کم چهار دست و پا بره سریع میپره رو کمر ...

دوتا چک نروماده بزن تا حساب کار بیاد دستش تا ناقص نکرده بچرو

ما چه می‌دونیم تو مادری بهتر میدونی!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.