2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی کتک میخوره ۱۱ ماهشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 133 پست

پسرت از شوهرت یاد گرفته. هم پرخاشگره هم کمبود توجه داره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدنش طبیعیه نمیفهمه 

ولی با حرف زدن و تشویق (اگه نزد و مهربون بود خوراکی که دوست داره بده ) و تنبیه (چیزی که دوست داره محرومش کن ) 

میتونی درستش کنی تا کوچیکه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بین دو تا بچه کوچیک به عنوان یه مادر نمیتونی تعادل برقرار کنی؟

ربطی نداره دایثم منم دوتت شیر ب شیر اورد  با اینک ب بچه اولی بیشتر توجه میکزدن ولی نزدیک بود پسرش بچه کوچیکه رو ی دفعه خفه کنه

از هر فرصتی استفاده میکرد ک بهش اسیب برسونه

از هر راهیم رفتن مشاوره اینک کادو بگیزن بگن نی نی برات خریده

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

درست مطرح نکردی

الان تو باید بچه دوسالتو آموزش بدی دست رو کسی بلند نکنه. که وقتی میبینه باباش با کتکاری کارشو پیش میبره طبیعیه که اونم الگو برداری میکنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
توهم بزنش  اگه واقغا میخوای کاری کنی زنگ بزن اوراژنس اجتماعی بیان ب خدمتش برسن

چکار میکنن

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

باید به پسرت خیلی توجه کنی خیلیم بهش مهربونی کنی که حس حسادتش ازبین بره ،بچه ی کوچیک چیزی نمیفهمه همین که غذاشو بدی و جاشو تمیز کنی براش کافیه بقیه وقتت رو برای بچه بزرگ‌تر بزار