2777
2789
عنوان

خانم هایی که ۳۰ سال به بالا دارن

323 بازدید | 30 پست

خودم ۳۳ سالمه احساس میکنم با اون موقع که ۲۰ سالم بود  کمی فرق کردم هم رفتارام هم چیزایی دیگه کلا دهه ۲۰ خیلی دهه بدی بود برام هم از نظر احساسی که زود دلبسته میشی هم این که اصلا عقلم زیاد نبود شما ها هم فرق کردید یعنی تین خاصیت مال دهه بیسته که هیچی نمیفهمی .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن دهه ۳۰ کات کنی برات مهم نیست زیاد  راسته؟

اره همین طوری چون دیگه بچه نیستی .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

من الان که ۲۴ سالمه با ۲۰ سالگی ک خودمو مقایسه میکنم زمین تا اسمون فرق کردم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

من افسردگی گرفتم بخاطر بالارفتن سنم.😔 یسالی هست 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

قطعا تحربه آدم با بالا رفتن سن بالا میره ولی عاقل بودن ربطی به سن نداره

بعضیا از بچگی عاقلن بعضیا هم تا پیری رفتارای بچگانه دارن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

دقیقا دیروز۳۱سالم شد عجیب غریب برای خودت وارزش دختر بودند احترام قائل میشی بله دهه ۳۰عالیه عالی

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍