2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به حجم موهات داره  من موهام پر و بلنده سه لیوان حنا یک لیوان صدر سه قاشق روغن آرگان و دو ...

ممنونم ♥️مچکر💐بعد که گذاشتم بعد چند ساعت بشورم ببخشید

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 
ممنونم ♥️مچکر💐بعد که گذاشتم بعد چند ساعت بشورم ببخشید

هر چی بیشتر بمونه بهتره رنگ بیشتر میده اثرش بیشتره 

حنا آماده کردن بلدید؟!

باید سرتون رو گرم نگه دارید و حداقل دو سه ساعت بمونه بعد بشورید

چند سالته شما. من دیدم برای بعضی ها قرمز میشه ؟

۲۳ نه قرمز نشده زیر نور آفتاب خرماییه 

خودم که خیلی خوشم میاد در حالت عادی هم اصلا مشخص نیست 

فقط باید به پیشونی و گردن و گوش وازلین بزنید و موقع مالیدن حنا هم دستکش بپوشید رنگ نگیرید 

حنا بی رنگ گذاشتید؟  منم. موهام ریزش داره چند وقته تو فکرشم اما نمیدونم چجور حنایی برای ریزش خ ...

ن حنای بی رنگ نیست از این حنا معمولی هاست من بهش دوقاشق پودر دارچین و نصف لیوان آب لیمو(آب لیمو اصل ک خودت گرفتی ن از اینا ک از بیرون می‌خری) زدم یعنی اول پودر دارچین زدم بعد از اینکه قاطی کردم آب لیمو اضافه کردم بازم هم زدم آخرسر آب اضافه کردم

تو ی ظرف استیل ریختم ک  ظرف رنگ نگیره روشم سلفون کشیدم 6ساعتم گذاشتم موند هرچند ساعتم همش زدم ک کپک نزنه(چون هوای خونه ب خاطر بخاری یا شوفاژ گرمه ممکنه کپک بزنه)  

بعد گذاشتم رو سرم بعد  روشو مشما گذاشتم و با دوتا روسری سرمو بستم از ساعت ۱۱شب تا ۵صبح موند دیگه طاقت نداشتم رفتم شستم 😂  رنگش شرابی خوش رنگ شده (قرمز بد زنگ نیست) 

ولی بازم میگم خیلی بستگی ب حنا داره ک رنگش چ جوری بشه یا رو ریزش اثر داشته باشه 

بله ممنون  نه اولین بار گرفتم رنگش سبزه  چشم مچکر

اول خود حنا رو با آب جوشیده یکم خنک شده در حد آب گرم نه آب جوش مخلوط کنید هم بزنید روش رو با پلاستیک بکشید یا اجازه بدید ۱۰ ساعت بمونه جای گرم یا که روی کتری یا سماور ۲۰ دقیقه بمونه بعد خنک شد بقیه چیزا رو اضافه کنید 

فقط حواستون باشه یکم شل تر بگیرید چون سدر هم بریزید سفت تر میشه 

2810