2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من دارم گندمی ام

زیادنمیادصورتی روشن بیشترمیاد

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

به مکافات میتونیم یه رنگی که بهمون بیاد پیدا کنیم 

اره دیروز رفته بودیم خرید هر چی می‌پوشید ی جوری میشد چی بگم انشالله بختش سفید باشه به خدا بد نیاد روزی هزار بار شکر میکنم بابت سفید بودنم 

اره دیروز رفته بودیم خرید هر چی می‌پوشید ی جوری میشد چی بگم انشالله بختش سفید باشه به خدا بد نیاد رو ...

البته درسته خوشکلی مهمه ولی چیزی که مهم تر از خوشکلیه اینه که طرف شانس داشته باشه 

یه سری ها هستن نمیدونم داخله فامیل دیدین یا نه طرف انقدر زشته ولی یه شوهر پولدار خوشتیپ گیرش  میاد یکی هم هست انقدر خوشکله ولی به چشم یه نفر هم نمیاد 

[QUOTE=327556898]البته درسته خوشکلی مهمه ولی چیزی که مهم تر از خوشکلیه اینه که طرف شانس داشته باشه  یه سری ها  خوشکل بودن ب چشم میاد ما ترک هستیم سفید ها خیلی میپسندن .ولی ب قول شما شانس باید آدم داشته باشه تو فامیل چند تا عروس زشت داریم ولی شوهر با اخلاق پولدار گیرشون اومده تازه زشتیشون ب چشم شوهره نمیاد نمیدونم جادو کردن یا چی خدا میدونه. ولی من زیبایی برام مهم تر از همه چیزه چون از من ب بچه هام ارث میرسه. اونا هرچقدرم پولدار باشن بچه هاشون زشت سیاه سوخته