الان ۶ماهه خونه ی بابام درخواست طلاق داده از روز اولی که اوومدم خونه بابام بلاکم کرده بودالان دوهفته ای میشه وقتی بچمو میبرم کلانتری ملاقات اصرار داره منو برسونه خونه راضی نشدم تا رسیدم خونه دیدم از همه جا از بلاکی درم اوورده پیام هم داد که چقد عوض شدی قبلا حتی سلام هم نمیکنه ولی الان سلام میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش نه ولی یکی که خیلی قبولش دارم امتحان کرده البته مداوت داشته تو خوندنش میگفت خیلی بهتر شده شوهرش البته شوهر اون بداخلاق و اینا نبود فقط زیادی برای خونوادش وقت و هزینه میذاشت.
همچین میگی ولش کن انگار دوست پسر دو روزشه بابا طرف شوهرشه بچه داره ازش زندگی مسخره نیست که
استارتر عزیز حتما پیش مشاوره برید
یه خانم منطقی😄😌 سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته... (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
بنظرت آدمی که از زنش بچه داره بعد از همه جا بلاکش میکنه؟؟ بنظرم یه آدم روانی فقط میتونه همچین کاری ...
چرا روانی؟ یعنی مثلا خودت اگه یه نفرو بلاک کنی روانی هستی؟ یعنی برات پیش نیومده اینکارو بکنی؟
یه خانم منطقی😄😌 سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته... (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)