2777
2789
عنوان

اخلاقتون چطوره؟

194 بازدید | 25 پست

من اروم و مهربون و سرم ب کار خودم

ولی از یه چی عصبانی شم فوران میکنم پاچه میگیرم

و هر چی تو دهنمه میگم

با خونواده شوهرمم ک از چشمم افتادن باشون سردم و حرف نمیزنم

در کل نمیدونم خوبم یا گند اخلاقم😅

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

اروم وسرم ب کارخودمه تا وقتی بقیم سرشون تو کارخودشون باشه و پیله ام نباشن 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همه سرد و فوق رسمی و رک 

تو کار هیچکث نه دخالت میکنم نه میذارم کسی تو کارم دخالت کنه

قبلا زود عصبانی میشدم . الان کسی نمیتونه عصبانیم کنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آدم شلوغ و پرجنب جوشی ام 

منطقی ام، عصبی نیستم و با حوصله ام

اهل مطالعه ام وزیاد تلاش میکنم 

بجز خانوادم برام کسی حرف و نظرش مهم نیست 

پر حرفم ، سیاست دارم 

یکمم مودی ام ، یه دفعه میرم تو خودم 😂

خیلی سختی کشیدم بخاطر همین خیلی همه چیو ب مسخره میگیرم 😂

با ادبم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

من خیلی مهربون دلسوز اروم کم پیش میاد عصبی بشم دلم نمیاد حاضر جوابی کنم کسیو ناراحت کنم ولی اگه بفهمم یکی پشت سرم حرف زده بی احترامی و مسخره کنه کلا از چشمم میوفته و تا اخر عمر دلم باهاش صاف نمیشه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
آدم شلوغ و پرجنب جوشی ام  منطقی ام، عصبی نیستم و با حوصله ام اهل مطالعه ام وزیاد تلاش میکنم&n ...

۳ تا بچه داری؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

آدم شلوغ و پرجنب جوشی ام  منطقی ام، عصبی نیستم و با حوصله ام اهل مطالعه ام وزیاد تلاش میکنم&n ...

اخلاقتو دوس دارم

سرم تو کار خودمه 

میان گرام 

دوست و رفیق زیاد دارم 

مورد اعتمادم

منطقیم

ولی زودرنج 

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         
یس دوقلوهام تازه بدنیا اومدن دخترم ۴ سالشه

ب سلامتی عزیزم دست تنهایی یا مامانت کسی پیشته؟

خیلی سخته 

من برای بچه دوم مامانم گف رو کمک من حساب نکن دست و پام میلرزه