2777
2789
عنوان

کیا شوهر ولخرج دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 27 پست
اگ دونفرباشین چهارتومن میرسه به خوردوخوراک یک ماه

سه نفریم بچم مدرسه اس باور نمی کنی نتونستیم بریم عینک بخریم براش، یک ماهه کفشش پارس ولی شوهرم ۵ تومن پول رو فقط میوه وتنقلات خریده وهمیشه آخر ماه بهم گرسنگی میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا معلومه کارت درسته پولا رو چیکار‌ میکنه اخه ده میلیون چیه که ولخرجیم میکنه

ولی واسه قشر ضعیف یک تومن یک تومنه، وقتی نصف حقوقش رو بره تنقلات بخره دخترش عینک نداشته باشه با کفش پاره بره مدرسه اکثرا با حقوق بالا دیدم نمیرن نصف حقوق رو بدن تنقلات فکر دکتر و لباس وخرج ضروری رو نکنن هر کسی باید طبق بودجه اش خرید کنه ولی شوهر من نمی فهمه

من که شوهرم واسه خودش ول خرج واسه ما خسیس خیلی دلم ازش پره خدا ازش نگذره

واسه من هم همینطوره فقط خرج خودش و شکمش بعد دیگه پولی نمی مونه که من یه پیرهن بگیرم همش قول میده ماه بعد ماه بعد 

ولی واسه قشر ضعیف یک تومن یک تومنه، وقتی نصف حقوقش رو بره تنقلات بخره دخترش عینک نداشته باشه با کفش ...

من کاری ندارم چقدره درامد

منظور حرفه من اینکه همسر شما نسبت به داشته هاش باید رفتار کنه و تصمیم بگیره هرچی باشه خانواده داره

نه اینکه بخواد ولخرجی کنه و شما اذیت بشید

واسه من هم همینطوره فقط خرج خودش و شکمش بعد دیگه پولی نمی مونه که من یه پیرهن بگیرم همش قول میده ماه ...

عریزم درکت میکنم حالا شوهر من داره و نمیده دیگه خسته شدم از بی پولی کاش یه کار خوب نصیبم میشد حداقل همش لنگ پولم هعی

سه نفریم بچم مدرسه اس باور نمی کنی نتونستیم بریم عینک بخریم براش، یک ماهه کفشش پارس ولی شوهرم ۵ تومن ...

خب با ده تومن سه نفر راحت میتونن یه ماه روسرکنن بجزخوردوخوراک هم بقیه ی خرجاشون سرجاش میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من کاری ندارم چقدره درامد منظور حرفه من اینکه همسر شما نسبت به داشته هاش باید رفتار کنه و تصمیم بگی ...

عزیزم از دست شوهرم عصبیم یکم متنی که نوشتم شاید باعث شده ناراحت بشین ایقد امروز گریه کردم با بغض داشتم ناهار می خوردم که اونم برای جبران هرچی تو کارتش بود ریخت به کارتم باز هنوز ته دل حرصیم ازش

خب با ده تومن سه نفر راحت میتونن یه ماه روسرکنن بجزخوردوخوراک هم بقیه ی خرجاشون سرجاش میشه

شوهر من هر چی ببینه عین زن حامله دلش می خواد تازه اضافه وزن داره فشار خون داره خیلی چیزا براش سمه باز بیشتر دلش می خواد عقده داره خودش میگه سندرم خرید بی قرار داره

شوهر من هر چی ببینه عین زن حامله دلش می خواد تازه اضافه وزن داره فشار خون داره خیلی چیزا براش سمه با ...

فقط توبایدخرج هاروبگیری تودستت،چندماه مدیریت کنی درست میشه،یه برنامه هم بنویس بگوحتماغذاروازروی این میپزم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
عریزم درکت میکنم حالا شوهر من داره و نمیده دیگه خسته شدم از بی پولی کاش یه کار خوب نصیبم میشد حداقل ...

هر دو مورد باعث عذاب ورنجه هم خساست هم ولخرجی زیاد آخرش بی پولی و درده درد اینکه نداری بکشی آخر ماه نون وچای بخوری 

هر دو مورد باعث عذاب ورنجه هم خساست هم ولخرجی زیاد آخرش بی پولی و درده درد اینکه نداری بکشی آخر ماه ...

اخه مشکل شمانداری نیس،بااین پول میشه یه ماه روراحت سرکرد،مشکل شمااینه تعادل ندارین