شوهرم طوری ولخرجی میکنه که آخر ماه فقط دوهفته رو نون وتخم مرغ و غذای های بدون مرغ
وناهار نون پنیر خوردم بعد دوهفته گرسنگی رفتیم از سبد کالا ۴ کیلو مرغ گرفتیم اینم می خواست یک دونه مرغ کامل بزاره تو فر آخر دعوام شد با کلی بحث ودلخوری مرغ رو نصف کرد گذاشت فر ماهی ۱۰ تومن می گیره بدون خونه وماشینیم یک موتور سیکلت قراضه داره همیشه هفته اول ماه نصف حقوقش رو خرج می کنه با دعوا حقوقش رو ازش گرفتم ۴ تومن زد به کارتم به نظرتون کار خوبی کردم که نزارم این ماه کم بیاریم وگرسنگی بکشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با هم توافق کنید همون موقع که حقوق گرفت یه بخشیش رو بابت خرج خونه و هزینه های تو بده بهت
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وقتی یه طرف ولخرجه طرف دیگه باید دستشو نگه داره و برنامه ریزی کنه اگه قسط و وام ندارین که حالشو ببرین ولی باید به فکر پس انداز هم باشید اگه حرف زوری نباشه
من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
حتما کل پول رو ازش بگیر هرماه خودت هزینه ها رو پرداخت کن هفته ای یکبار برید خرید کلی هر چی ارزون بود بخرید بیار خونه بزار همیشه خونه همه چی باشه اکالا رو از بازار بگیر اینترنتی خرید کن خیلی ارزونتره اگه تهران یا کرجی دی جی کالا هم خوبه