2777
2789
دوتا خواهر برادر با هم ازدواج کردن😐بچه هاشونو هم میخوان بدن به هم 😐مگه میشه مگه داریم

خواهر برادر نمیشن 😐 خاله اش با عموش ازدواج کرده

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه به سوال من جواب بدید ، من پدر و پدر بزرگم کچل هستن ، از طرف مادر مشکلی نیست 

من الان هم موهام کم پشته هم نازک هست تار های موهام ، وقتی هم میرسه به شونه هام زود موخوره میشه 

یعنی من هیچ وقت نمیتونم موی پر و باند و سالم داشته باشم؟

هیچ راهی نیست ؟؟؟

ممنونم

یه سوال دیگه. یکسری تست هایی معروف شدن که میگن تیت ژنتیک هستن و با بزاق دهن میتونن بفهمن چه بیماریایی میتونیم بگیریم ، مال چه نژادی هستیم ، تو چه کار هایی موفق تریم و...... خیلی ازین چیزا مثلا چه غذاهایی برامون بهتره و کلا خیلی اطلاعات میده

این تست ها واقعی هستن؟ همچین چیزی هست اصلا؟ همچین چیزی اگر باشه هزینه ش چقدره

سلام میشه به سوال من جواب بدید ، من پدر و پدر بزرگم کچل هستن ، از طرف مادر مشکلی نیست  من الان ...

پاسخ:
پوست مو رنگ چشم هوش و ... چند ژنی هستن و نمیتوان به این راحتی در خصوص اینها نظر قطعی داد.. بهرحال شما زمینه کم مویی رو دارید

بهتره با متخصص پوست و مو هم مشورت کنید

پاسخ: پوست مو رنگ چشم هوش و ... چند ژنی هستن و نمیتوان به این راحتی در خصوص اینها نظر قطعی داد.. بهر ...

مشورت کردم مزوتراپی و ماینوکسیدیل تجویز کردن ، اگه بخوام ریشه ای برای خودم کاری کنم باید چکار کنم؟

یه سوال دیگه. یکسری تست هایی معروف شدن که میگن تیت ژنتیک هستن و با بزاق دهن میتونن بفهمن چه بیماریای ...

پاسخ:
بله وجود دارد.. هزینه ها اطلاعی ندارم باید حضوری برید از مرگز ژنتیک محل زندگی خود بپرسید..