2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمت بی بلا کلا اینه کاری استعداد میخاد ماشالله داری اگه اینع ها رو ریز تر بزنی و نزدیک هم تر باشع ...

چجور دیگه سفال استفاده نکنم پس روی چی بزنم اینه ها رو 

بلخره پیدااات کردم خیلی کارا قشنگههه... عزیزم میشه اینجا بگی برای فروش هست یا نه و چ قیمتیه؟؟؟

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
بلخره پیدااات کردم خیلی کارا قشنگههه... عزیزم میشه اینجا بگی برای فروش هست یا نه و چ قیمتیه؟؟؟

بازم هست عکس نمیاد یا دیر میاد ..قیمت جاقلمی مثلا ۸۰هست.قیمت سفره هفت سینه ۲۵۰ و ۳۵۰ هست .جام مسیه ۹۵۰هست شکلات خوری ۲۵۰ و ۳۵۰سایز متوسط.۴۵۰ سایزبزرگ

بازم هست عکس نمیاد یا دیر میاد ..قیمت جاقلمی مثلا ۸۰هست.قیمت سفره هفت سینه ۲۵۰ و ۳۵۰ هست .جام مسیه ۹ ...

خیییلی جالب و قشنگن.... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد