2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
۱۱ساله داره تهدید میکنه و متلک میگه هیچ وقت جواب ندادم و گذستم. فقط چند ماه پیش سلیطه بازی دراوردم ب ...

حالا اشکال نداره.. غصه نخور... فدای سرت.. مهمه اینه شوهرت پشتته

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

حالا اشکال نداره.. غصه نخور... فدای سرت.. مهمه اینه شوهرت پشتته

شوهرم و برادرشوهرم و مادرشوهرم همشون پشت منن. کلا پدرشوارم فقط خانوادشو زجرکش میکنه. اصلا براش مهم نیس. ولی خودشو برای مردم و فامیل میکشه. هیچ کدومشون دلخوش ندارن از باباشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۱سالمه پسرم ۷سالشه. خیلی اروم بودم مهاجرت کردیم اونجا فقط پس انداز کردم از همه چی میزدم تا خونا ساخ ...

تو زندگی خودت رو‌داری 

قراره با هر حرفی زندگیت با رو بهم بزنی؟! 

دوبار دیگه تکرار کنی اینجور رفتار رو بهت انگ روانی میزنن 

حتما باید تحت نظر پزشک باشی یه ازمایش بده شاید تیرویید داری اینجور عصبی شدی 

الانم شیطون رو لعنت کن حتما گلاب و بیدمشک رو بخور 

وضو بگیر یه زره قران بخون 

تو زندگی خودت رو‌داری  قراره با هر حرفی زندگیت با رو بهم بزنی؟!  دوبار دیگه تکرار کنی ...

امدیم خونه پدرشوهرم با خانوادم منتظریم پدرشوهرم بیاد حرف بزنیم یه تاپیک میزنم نتیجشو میگم

امدیم خونه پدرشوهرم با خانوادم منتظریم پدرشوهرم بیاد حرف بزنیم یه تاپیک میزنم نتیجشو میگم

بی ادبی نکن 

عصبی نشو 

محترمانه حرفات رو بزن 

اون بی شخصیته و نفهم 

شما هر کاری کنی اون درست نمیشه روز به روزم بدتر میشه سنش بره بالا 

به فکر عوض کردن خودت باش نه اون 

عزیزم من پول ندادم شوارم داده ولی شوهرم با برادرش یکجا کارگر بودن ما پول جمعدکردیم خونه ساختیم برادر ...

خب چرا جیغ وگریه میکنی واعصاب خودت ورو بهم میریزی پدرشوهرت از سوزش میگه دیگه به شوهرت بگو سه دنگش رو بزن به نامم که زحمت این چند سالم دیده شه زبون پدره هم کوتاه میشه 

عزیزم بنده ی خوب خدا با عروسش اینکارو میکنه؟؟بعدش هم کی گفته نفرین نمیگیره خانواده شوهرم همه مالو ام ...

نگفتم نفرین نمیگیره! گفتم به کسی که ندیدیش حتی نفرین نکن! 

بکن! بمن‌چه من بخاطر خودتون گفتم و بیچاره اطرافیانتون....

قبلا یکبار ابن حرف زد بهم ولی هیچ کس باور نمیکرد کا بزنه. مثلا ادم خیلی با شخصیتی هس. این سری جلو ما ...

عزیزم برو خونه روبزن به نامت حالاهم که شوهرت راضیه بعد عکس سند که به نامته براش بفرست بنویس پکیج خونم خرابه بایدشوهرم درستش کنه

همین اینقدرم حرص نخور 

وااا....استارتر ب نظرم دلیل بحثت خییییلی مسخره س..خب ب قول خودت پیرمرد یه حرفی زده..خب دوس داره بگه خونه پسرم مگه نیست؟مامان تو هم میگه خونه دخترم...خب هرکی هرجی بگه شما چرا اینجوری آتیش گرفتی پسرو انداختی ب جون باباش ک فحشش بده...این کارا شخصیتتو میاره پایین کوتاه بیا لطفا..