2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اما مرکز خصوصی مثل همین کلینیک مام که بعضی از دکتراش بخصوص دکتر بنده بیسواد و پولکی هستن ۱۰۰ تومن هز ...

چطوردلشون میاداینهمه پول ازبیمارمیگیرن کاش قبلش درمورددکترت تحقیق میکردی ،گفتن ۸۵درصد دولت تقبول میکنه طرح فرزنداوری

خصوصی گفت ۵۰میلیون بدون دارو،دولتی خیلی طول میکشه

انش الله همینقدر که گفتن بشه اما به ما اولیای سال گفتن ۴۰ تومن که ۱۰۰ تومن شد خدا لعنتش کنه دکتر خلج رو من کلینیک مام آیوی اف کردم که همین دکتر برام دوبار عکس رنگی نوشت و گفت سالمه در حالی که هیدروسالپنکس بود و نفهمید اما بعد از اون هر جایی رفتم گفتن بخاطر هیدروسالپنکس آی وی افم مثبت نشده خلاصه که مرکز مام نرید بخدا همش تبلیغاته هر سری هم که بری چه نیاز باشه چه نه دکتر سونو می‌کنه و هزینه سونو و ویزیت فقط میشه ۱ تومن

انش الله همینقدر که گفتن بشه اما به ما اولیای سال گفتن ۴۰ تومن که ۱۰۰ تومن شد خدا لعنتش کنه دکتر خلج ...

اونی که تبلیغ زیادمیکنه بی اعتبارترینه، مگه کم پولیه ، هزینه هاخودش یه مصیبته

بله ولی مرکزهای خصوصی اکثرا همینه شما کجا میخوای بری؟

نمیدونم واقعا من بیمه نیروهای مصلح بقیه الله یانجمیه 

هیچ اطلاعی ندارم انقدرحالم بده ازاسترس تبخال زدم وقتی دکترگفت دیشب تاصبح مثل دیونه هاتوخونه میچرخیدم

نمیدونم واقعا من بیمه نیروهای مصلح بقیه الله یانجمیه  هیچ اطلاعی ندارم انقدرحالم بده ازاسترس ت ...

ای بابا غصه نخور عزیز دلم انشاالله شما با همون بار اول نتیجه میگیری آی وی اف خودش راه سخت و خسته کننده ای هستش پس خودت با ناامیدی سختترش نکن انشاالله با انرژی بالا برید که بهترین نتیجه رو بگیرید

2810