2777
2789
منم دکترم خیلی دکتر خوبی بود ولی چون زایمان طبیعی قبول نمیکرد برا همین یه دکتر دیگ گرفتم ایشالله ...

متشکرم خواهرم

فعلا که تو ماما موندم یکی میگه خوب یکی میگه بد‌ولی دکترم میگه نگیر از طرفی بخاطر معاینه زیاد ووووو میترسم 

ماما بگیرم حداقل دیگه هر کسی دست تو بدنم نمیکنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
متشکرم خواهرم فعلا که تو ماما موندم یکی میگه خوب یکی میگه بد‌ولی دکترم میگه نگیر از طرفی بخاطر معای ...

اگه عین دکتر من باشه نگیری بهتره چون فقط موقع دنیا اومدن دخترم اومد بچه رو بدنیا اورد رفت

باهاش حرف بزن بگو از وقتی دردم شروع میشه تا وقتی ک زایمان کنم باید پیشم بمونی ورزش اینارو باهام انجام بدی اگ قبول کرد بگیر نکرد بیخیال بری بیمارستان خصوصی مامای خصوصی میدن بهت

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه عین دکتر من باشه نگیری بهتره چون فقط موقع دنیا اومدن دخترم اومد بچه رو بدنیا اورد رفت باهاش حرف ...

متاسفانه بوشهریم بیمارستان خصوصی نیست

نمیدونم حالا یه ماما اشنا هست باهاش صحبت کنم ببینم چ میگه برام دعاکن

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
متاسفانه بوشهریم بیمارستان خصوصی نیست نمیدونم حالا یه ماما اشنا هست باهاش صحبت کنم ببینم چ میگه برا ...

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو سالم بغل بگیری

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎