2777
2789
عنوان

بچم خیلی به من وابستگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست
غذا میدم همین قبل خواب نون پنیر خورد با گردو اره شیر خودم از ۱۱.۳۰ تا الان دوبار بیذارشذه

پسر منم اینجوری بود اینقدر شب تا صبح بهم چسبیده بود و شیر میخورد که کمرم داغون بود صبحها خسته و بی اعصاب بودم نمیذاشت بخوابم. بخاطر وابستگی به خودت شب بیدار یشه نه گرسنگی. من اگه شبا از کنار پسرم بلند میشدم چند دقیقه بعدش با گریه میومد دنبالم لامصب انگار تو خواب بو میکشید منو

غذا میدم همین قبل خواب نون پنیر خورد با گردو اره شیر خودم از ۱۱.۳۰ تا الان دوبار بیذارشذه

شیشه عادتش ندادی؟عزیزم گرسنه هست ک بیدار میشه

قبل از خوابش،یعنی مثلا ده میخابه تو ساعت ۹و نیم ی ربع به ده بهش سوپه گوشت دار بده.یعنی ی وعده شام.اگر بیدار شد راه ببرش یا آب بده بخوره آروم شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم اینجوری بود اینقدر شب تا صبح بهم چسبیده بود و شیر میخورد که کمرم داغون بود صبحها خسته و بی ا ...

وای اره بیدار میشه میاد دنبالم.حتی صبحا تا وقتی که من دراز میکشم اونم خوابیده تا من بیدار میشم اونم بیدار میشه

الان چیکار کنم

در طول روز بهش غذا خوب میدی و سیرش میکنی، الویت با غذاست نه شیر. صبحانه و ناهار و شام و دوتا میان وعده بدی دیگه جایی برا شیر خوردن نمیمونه. اینجوری پیش بره هم بد غذا میشه و هم تمام دندان‌هایش خراب میشه و روح و روان خودت از بس که در طول شب بیدار میشی بهم میریزه، بچه هم به خواب با کیفیت احتیاج داره

وای اره بیدار میشه میاد دنبالم.حتی صبحا تا وقتی که من دراز میکشم اونم خوابیده تا من بیدار میشم اونم ...

دقیقا عین پسر من

چاره اش اینه از شیر بگیری، اول شیر روزشو قطع کن کم کم، بعدش شب

یهو انتحاری هم نگیریش، بذار مثلا پروسه اش یکماه بشه