2777
2789
عنوان

شایان آشغال ترین ادمی هستی که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂 تازه باباشم افغانی بود

من نژادپرست نیستم این مورد منتفیه🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

چرا همیشه پسرارو مقصر میکنید؟خودتونید ک ارزش خودتونو نمیدونید و بااینا رفت و آمد دارید تازه یادت افتاده قلیونی بود و لاغر بود

خود کرده را تدبیر نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
منم نیستم اخهه قسمت بدش اینجاست که به من گفت تهرانیم🤣

پس دروغگوئه.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چرا همیشه پسرارو مقصر میکنید؟خودتونید ک ارزش خودتونو نمیدونید و بااینا رفت و آمد دارید تازه یادت افت ...

خانم محترم اونی ارزش خودشو نمیدونه که به همه درخواستاش بگه چشم نه منی که حاضرشدم کات ولی تنمو دراختیارش بذارم

بعدم من اون موقع ۱۶ سالم بود که گولشو خوردم الان ۱۸ ام

چرا همیشه پسرارو مقصر میکنید؟خودتونید ک ارزش خودتونو نمیدونید و بااینا رفت و آمد دارید تازه یادت افت ...

بعدم من نمیدونستم که میکشه دروغ گفت که نمیکشه صددرجه فرق داشت با واقعیتش

برو عشق کن بابااااا  این ادمی ک گفتی،من بودم کات میکردم از خوشحالی بال در میاوردم😂

😂😂😂 منم خیلی خوشحال بودم خیلییی

ولیی بعداز یه مدت دلم تنگ شده فکرکنم کارای بدشو یادم رفته

😂😂😂 منم خیلی خوشحال بودم خیلییی ولیی بعداز یه مدت دلم تنگ شده فکرکنم کارای بدشو یادم رفته

طبیعیه عزیزم اینم بخاطر اینه ک بهش عادت کرده بودی ن چیز دیگه

وگرنه اون تحفه ای نیست😂😂فقط بهش عادت کرده بودی و الان چون نیستش اینطوری..

2810