2777
2789

من کلی تحقیق کردم معمولا سوراخ قلب وخیلی نوزادا دارن خیلیاحتی متوجهشم نمیشن چون خودبه خودبسته میشه پسرم که بیمارستان بستری بود دکترا اونجام همینوگفتن که هفتاد درصدبچه هابسته میشه چون اندازشم کوچیک بوده اول گفتن  ۲.۹روزاخرگفتن ۲.۶حالا نمیدونم کوچیک شده بوده یا اندازشواشتباه کرده بودن چیزی که منونگران کرده روزاخردکترگفت یه تنگی خفیفم هست ولی قبلش چیزی نمیگفتن توتشخیصشونم نوشتن فقط همون asdکه سوراخ قلب کسی تجربه ای نداره

برادرزاده منو گفتن سوزاخ قلب یادمه چقد نگران بودیم و...‌بعد خودبخود خوب شد اکثر نوزادا دارن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یادمه خاهرزادم داشت

گفتن سه چهاروساله شه بعد عمل کنن

خداروشکر خداروشکرررررر خودش بسته شد

نگران نباش با بزرگ شدن بچه اونم بسته میشه انشالله

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..چرا امضای منو خوندی؟؟؟!😌
یادت نیست چندوقت بعدخوب شد من دارم دق میکنم

همون ۲،۳ ماهه بود فکنم هیچ علاعمی هم نداش اصلا..دکترم گف خودش خوب میشه...شمام نگران نباش فقط بیین دکتر چی میگه 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دختر دایی من داشت بزرگتر که شد خوب شد دکترا گفتن ارثی یه جون زنداییم هم داشته  یادمه گفته بودن ...

اره واسه همین همش سعی میکنم خوب شیربخوره صبح تاحالا درست شیرنخورد زوری بهش دادم بالااورد وای من دیگه ازبچه دارشدن میترسم که نکنه خدایی نکرده بچه بعدی مشکلش حادترباشه اخه بچه اولمه🥺

اره واسه همین همش سعی میکنم خوب شیربخوره صبح تاحالا درست شیرنخورد زوری بهش دادم بالااورد وای من دیگه ...

نه نترس بیشتر نوزادها دارن به تغذیه خودت هم برس و نوزادت خوب شیر بده نه زیاد که بالا بیاره کمی تپل بشه زود بسته می شه نگران نباش و تحت نظر دکتر باشه