2777
2789
عنوان

اسم پسر ایرانی برا تو دلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 39 پست
آرتین.آرون عزیزم ایشاالله به سلامتی ودل خوش به دنیابیادقدمش براتون خیرباشه راستشوبخواین اسم دختردوس ...

جدیدا دخترا رو میذارن  ولی در اصل مهرآیین برا پسره مهرآذین دختر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرژیان،آرژین،اوستا،آریامن،آمین،آنوش،آبان،آران،آلان،آدان،آدریان،آریان،آیریک،آردا،آرکان،آرکا،آریانیک،آرکین،آرن،آریل،آریام،آدلان،آرتیا،اِریس،آرات،آوات،اوریا،آریو،آروکو،آراکو،آلپای،آدوین،آرهان،آرشاوین،آتیلا،آرسین،آییش،آشور،آریوان،آرتیکا،آریشن،آرسن،آرتیمان،آوش،آریشا،آریاشا،آویر،آریوس،آریوسام،اروند،آراس،ارس،اِرهام،اَرواد،اَرمایل،آریوراد،ایلرای،اصیل،آریابد،آسلان،اَرسای،آرتامهر،آسپیان،مهرساد،هیرسا،آریابرزن،آروز،آریاس،آراستا،آکام،آرینود،آرامان،آرمون،راسان،یاسان،اِلیان،آرسس،پارسیا،اَفراز،آئین مهر،آریان مهر