2777
2789
فقط دخترا فرهنگیان دوست دارن بیشتر یعنی رقیبات کمن و پسرا آنچنان مایل نیستن پس میتونی

ارع خب هم داوطلبینش کمتره امیدوارم بشه یعنی میخونم بقیش میسپرم دست خود خدا 

اگه ریاضیتو بالا بزنی صد درصد میاری همسر من تو یه هفته تربیت بدنی فرهنگیان اورد  ریاضیشو شصت ...

عجب حتما همه سعیمو میکنم ان شاءالله خبر قبولیمو تو همین تایپیک بدم منم خیر سرم سهمیه دارم البته خیلی کم پنج درصد اما سه ساله پشت کنکورم واقعا تا خودت نخونی هیچی نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب حتما همه سعیمو میکنم ان شاءالله خبر قبولیمو تو همین تایپیک بدم منم خیر سرم سهمیه دارم البته خیلی ...

ایشالله قبول میشیم امسال 

ولی یه چیزیم هست جدای درسخوندن حالت تو جلسس 

من خودم هردوسال قبلی حالم سر جلسه خراب شد 

سال اول شب کنکور تا ساعت چار شب تو بیمارستان بودم 

پارسالم سر جلسه حالم بد شد جوری که مراقبا اب قندو و امبولانسو اینا خبر کردن اگه اینا نبود همون سال اول قبول میشدم چون ازمونامو خوب میدادم 

خیلییی مراقب خودت باش که مثل من نشی

دختر منم ۴۰۱ بودم انسانی  ولی رد شدم مصاحبه  میشه رتبتو بگی؟ و تراز

رتبم حدودای ۹۰۰بود آزارم ۹۶۰۰بود فک کنم 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
ایشالله قبول میشیم امسال  ولی یه چیزیم هست جدای درسخوندن حالت تو جلسس  من خودم هردوسال ق ...

برعکس من اصلا یعنی بدترین اتفاق جهانم بیفته ها اصلا حالم بد نمیشه ته تهش اگه خیلی بد باشه یکم استرس بگیرم بخدا تا حالا چون دارستان دو مرحله ای بود یه بار کنکور دادم یعنی با حال خوب رفتم تهش یکم تر زده برگشتم سر کنکور می‌دیدم هیچی بلد نیستم می‌خوابیدم اصن من یکی دیگه خیلی از ریلکس گذروندم 

2810