2777
2789

کتابه سیاست مدار قهار خلاصه

بعد مامانم ازین زنای ساده

الان یک ماهه دارم تو گوشش میخونم وقتی دیدیش اینطور برخورد کن اینطور صحبت کن

این پشت سر ادم حرف در میاره خلاصه کلی پختمش

بعد دیشب تو مهمونی دو تاشون با هم بودن یعنی یه رفتارایی کرد مادرم و حرفایی زد

ک انگار این همه درس سیاستی ک بش دادم هیچ بود😶

از دیشب اعصابم خورده 

نمیتونم مامانمو با سادگیش بپذیرم دوس دارم عوضش کنم زن قوی و محکمی شه چکار کنم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلی نداره به خاطر مادر شوهر شما همه عوض بشن 

هرچی‌ سعی کنی با سیاست تر باشی همه چی خراب تر میشه چون تو ذاتت نیست خودتون باشید اگر اذیت میشید رابطه و رفت و امد با این زن رو خیلی کم کنید 

مگه چی کار کرد

مثلا میگم جلوش همه حرفی نزن مثل خودش باش

این اینطورع ک هر حرفی ک به نفعش تموم میشه میزنه

ولی مامانم همه چی میگه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

زن محکم و قوی شه؟

دو رویی سیاست از کی تا حالا شده قوی بودن!

یک نفر آدم ساده و درست تو زندگیت هست اونم میخوای کنی لنگه مادر شوهرت!

مرحبا 

مادرت درس قوی بودن رو خیلی وقته داده با بزرگ کردنت دیگه نمیخواد شما بهش یاد بدید 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
زن محکم و قوی شه؟ دو رویی سیاست از کی تا حالا شده قوی بودن! یک نفر آدم ساده و درست تو زندگیت هست ا ...

سادگی به چه درد میخوره

همه حرفی بش میزنن 

ضعف هاشو میکوبن تو سرش

چون خودشو شل میگیره

دوستان من خودمم ساده ام خیلی مثل مادرم اما واقعا خوبه ادم با سیاست باشه درسته اینجوری بزرگ شدم وذات آدما بقول دوستان عوض نمیشه اما اینکه یادبگیریم کجا سکوت کنیم کجا و چه حرفی بزنیم خیلیم خوبه استارتر هم از مادرش چیز سختی نمیخواد اینکه هر حرفی رو نزنه خیلی خوبه که منم رو خودم کار کردم الان خیلی بهترم لزوما معنی دورویی و بدی هم نداره بلکه واقعا لازم نیست ادم اینقدرام ساده باشه 

دوستان من خودمم ساده ام خیلی مثل مادرم اما واقعا خوبه ادم با سیاست باشه درسته اینجوری بزرگ شدم وذات ...

دقیقا گلم  دقققیییقاااااا