2777
2789

سلام وقتتون بخیر جناب مشاور توروخدا بگید چکار کنم

بعد از 18سال بچه دار شدم و بچم با بیماری ژنتیکی تریچرکالینز بدنیا اومد الان مجدد قصد بارداری دارم آیا امکان تشخیص توی بارداری وجود داره و آیا مجوز سقط میدن یا نه. ممنون میشم اگه جوابمو بدید توی پیج هم سوال کردم هنوز جواب ندادید درضمن ما زوج غریبه هستیم

پاسخ:
پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی حجم سوالات ارسالی زیاده...

اما در خصوص بیماری تریچرکالینز ( یک بیماری با مشکلات چهره ای) متاسفانه برای این گونه بیماریها مجوز سقط داده نمی شود .
این بیماری برای هر جنینی ممکنه اتفاق بی افته و ربطی نداره با غریبه ازدواج کنید یا فامیل و معمولا بعلت یک جهش این بیماری رخ میده و احتمال تکرار برای بچه بعدی حدود 1% هست و نگران نباشید.
همچنین امکان تشخیص قبل از تولد در بارداری وجود داره اگه تست ژنتیک انجام شده باشه.
موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مجوز نمیدن؟ بچه رو کل زندگیش مسخره کنن خوبه؟ 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

اول برید ببینید چ دلیلی داشته 

مثلا تو بیماری سندروم داون یکی از عواملش میتونه بالا بودن سن پدر و مادر باشه

شما اول برو پیش دکتر بعد باردار شو 

البته اگه دروغ گفته باشی و مرد باشی ک خدا لعنتت کنه ما اینجام از دست شما اعجوبه ها آرامش نداریم 

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️