2777
2789

بش احترام میزارن

بعضی دیگه میبینن بچشون چیا رو نداره تا همونا رو بش سرکوفت بزنن

دسته ی دوم درست بشو هم نیستن چون اگه به دلخواهشونم عمل کنی باز چیزای دیگه ای رو میزنن تو سر آدم

😶

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته.. شوهر من نماز خوندن و مقید بودن پسرمو. میکوبه تو سرش... دلش میخاد مشروب بخوره دزدی کنه.. کار حروم کنه.. میگه دوره این امل بازیا سر اومده.. بعد دخترم رژ میزنه.. میرقصه میگه دختر باید نماز بخونه.. ارایش نکنه.. یکی به من بگه شوهر من مریضه یا من مشکل دارم با کاراش

درسته.. شوهر من نماز خوندن و مقید بودن پسرمو. میکوبه تو سرش... دلش میخاد مشروب بخوره دزدی کنه.. کار ...

عجب

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

درسته.. شوهر من نماز خوندن و مقید بودن پسرمو. میکوبه تو سرش... دلش میخاد مشروب بخوره دزدی کنه.. کار ...

پسر و دخترتون چقدر متفاوتن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست