2777
2789

طول سیکل ماهانه خوبم ولی دو هفته مونده به پریودم شروع میکنم به ترشح اولش تخمکگذاریه بعدش شبیه پنیر. میشه که میگن عفونته.اقدام به بارداریم هستم فرصت نمیشه شبا از شیاف استفاده کنم.

ضرر داره اقدام بارداری و استفاده از شیاف؟

یا روش دیگه دارین زود خوب شم.الانم ده روز تا پریودم مونده نمی‌دونم باردارم یا نه که کاری بکنم خارشم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقدامت که هر شب نیست فوقش یک هفته تایم تخمک گذاری باشه بیشتر که نیست بقیه روز ها استفاده کن ( قبل از ...

بعدش که نمیشه.قبلشم چون آمپول آزاد سازی اینا میزنم کوتاه میشه فاصله اتمام پریودی تا اقدام

بومادران+پوست انار+جفت از هر کدوم از اینها یه مقدار تهیه کن یک مشت کوچیک بریز داخل قابلمه آب ۲۰ دقیقه بجوشون بعد صاف کن تو یه لگن خیلی بزرگ آب گرم بریز نوک قاشق چایخوری نمک+۳قاشق غذاخوری سرکه خونگی هم اضافه کن ۲۰دقیقه داخلش بشین هر روز این کار و بکن تا دو هفته کامل عفونت و ترشحات از بین میره فقط تو روزهای قاعدگی انجام نده

من امشب رسما داشتم میمردم. ی پارچه تمیز رو با بخاری یا اتو گرم  کن روش بشین بلافاصله آروم میشی تا نیم ساعت تکرار کن آروم شد بهم بگو .....لعنت ب این کیبورد گوشی پیام قبل رو پاک کردم خوب شد دیدم اون سوتی رو😹

2810