2777
2789
عنوان

بچم عذابم میده

392 بازدید | 14 پست

دونیم سالشه نقطه به نقطه خونمون رو میریزه میپاشه مث مگس فقط جاهای گثیف و دوس داره دس بزنه زور میگه نکنی یجور عصبی میشه صورتش قرمز میشه در لباسشویی رو میکوبه کار میکنم میچسبه به من همش تو دستو پامه فقط کارش اینه بریزه همین و دست و پای من بپیچه بچه های شمام اینطوری هستن؟ هرچی جمع میکنم خونه کثافت خونس چون نمیزاره پاشم کار کنم جارو برقی بکشم  کار کنمم تو دست و پامه  من ارومم خیلی ولی ی وقتا دیگ واقعا عصبی میشم جیغ میزنم فقط

اسمش روشه عزیزم بچه،اونم کنجکاوه اینجوری داره یاد میگیره خونه منو ببینی همش تیکه کاغذه عاشق اینه با قیچی کاغذ تیکه تیکه کنه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیغ نزن با اینکار فقط جیغ زدن بهش یاد میدی.وقتی گند میزنه فقط حواسشو با یه چیز دیگه پرت کن.خودت تمیز کاری کن....جارو دستی بزن....یدونه هم واس اون بخر باهات بزنه....در کل اونو ب چشم یه مزاحم نبین....تا زندگیت بهتر بشه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

خب بچست اگه اون نریزه کی بریزه چرا سخت میگیری خوردنی نزار جلوش ک بریزه فقط اسباب بازی هاش و بزار جلوش بچه ها از سبد و کاسه و کفگیر ملاقه خوششون میاد بزار جلوش با اونا سرگرم میشه ب در لباسشویی هم چسب ۵ سانتی بزن نمیتونه باز کنه همین ک‌ ظرفات شسته باشه آشپزخونه تمیز باشه گردگیری هات و کرده باشی حمام دستشویی تمیز باشه لباسا شسته بشه بسه ک اینارو میتونی شبا هم انجام بدی موقعی ک خوابید در اتاق و ببند جارو بزن 

اولا که بچس نباید راجبش اینطوری صحبت کنی و از کاراش برای خودت بت بسازی خب بچس تا ۳ سالگی باید آزاد باشه هرکاری دلش میخاد بکنه...دوما شما باید وقتی خوابه خونرو سریع تمیز و مرتب کنی که وقتی بیدار میشه سراغ جاهای کثیف و نامرتب نره و چیزهایی که خطر دارن جایی بذار که دستش نرسه و اینکه قطعا بخاطر نوع رفتار شما لجباز شده بچه ای که زیاد بهش امر و نهی بشه اخلاقش همین میشه...دور و اطرافمون دیدم که ميگما 

دقیقا دختر من رو توصیف کردی...😅

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

ای بابابچت چند سالشه

دو سال و نیم😅

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

دقیقا یه پسر دو نیم ساله دارم همین کارا میکنه تازه کابینت ها خالی میکنه میره لباسای ک دو ساعت مرتب کردم بهم میرزه منم عصبانی میشم و لی  بیشتر وقتا باهم بازی میکنیم لذت میبرم از کنارش تازه گوشی و تلوزیونم قطع کردم دیگه تایم استراحت خودم وقتی که خوابه 

تا ما زنده ایم درست نمیشن فقط شل کن از وجودش لذت ببر  😂😂😂 من دیشب سرویس رو شستم مثل ذسته گل شیک و مرتب کردم خوابیدم صبح دخترم زود پاشده ابرنگ نقاشی کرده دستاشو شسته همه جا روشویی دیوار لکه لکه سیاه پاشیده دستمال هم ریز ریز کرده دور فرنگی ریخته در خمیردندان هم باز مسواکش تو شارژ ول کرده رفته پی بازی  هششششتتتت سالشم هست