2777
2789

بچه ها من کم خونی شدید دارم توی ازمایش cbcمشخص نشد ک مینور هستم .

همسرم هم تو همونcbc الکتروفورز یه Hb معیوب داشت که زده Hb D که یبار میگن داسی شکله یبار میگن مینور و معلوم نیست چیه .

منم بهم گفتن فقر شدید اهن داری و ممکنه مینور باشی 

الان ژنتیک دادیم خیلی میترسم ژنتیکمون خوب نباشه🥺🥺

کسی هست مثل من بوده باشه و مشکلی نداشته ژنتیکشون

همسرتون اگر داسی بود زنده نمیمونه فقط یکی از دو ژنش معیوبه اگر شما مشکل نداشته باشی مشکلی نیست

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

ببنید همسرتون یه جهش روی زنجیره بتا هموگلوبین داره که بهش میگن Hb D 

اگر خودتون کم خونی تون شدید باشه ولی تالاسمی مینور نباشید 

برای بچه تون مشکل خاصی وجود نخواهد داشت و اگر این ژن رو از همسرتون به ارث ببره بازم اتفاقی نمیافته و وضعیت خونیش مثل همسرتون خواهد بود.

سلام  ببنید همسرتون یه جهش روی زنجیره بتا هموگلوبین داره که بهش میگن Hb D  اگر خودتون کم ...

سلام دکتر جان خیلی ممنونم که جواب منو دادین.

در چه صورتی مشکلی پیش میاد چون به من گفتن ممکنه الفا باشم چون الفا توی ازمایشcbcمشخص نمیشه.

اگه ازمایش تکمیلی نشون بده که من الفا باشم و فقر آهن نیست بازهم مشکلی نخواهد بود؟

سلام دکتر جان خیلی ممنونم که جواب منو دادین. در چه صورتی مشکلی پیش میاد چون به من گفتن ممکنه الفا ب ...

سلام واحترام ببنید اگر شما تالاسمی بتا مینور باشید میتونه خطرناک باشه برای بچه تون 

اگر ازمایش برای الفاهم بدید که وضیتتون مشخص باشه خوبه 

اگر هم بتونین عکس ازمایش خون خودتون و همسرتون رو به ما بدید میتونیم بهتر راهنماییتون کنیم 

اینجا لینک نمیذاره بزنم 

تو گوگل سرچ کنین مرکز ژنتیک پزشکی دکتر زعیمی 

برید توی سایت زیر یکی از مطالب کامنت بذارید بگید میخوام ازمایش خونم رو برای دکتر بفرستم تا راهنمایی کنن بهتون میگن چیکار کنین

سلام واحترام ببنید اگر شما تالاسمی بتا مینور باشید میتونه خطرناک باشه برای بچه تون  اگر ازمایش ...

سلام ممنونم

الان سرچ میکنم

اگه سایت رو پیدا نکردم مشکلی نیست توی صفحه ی شخصی عکس هارو بفرستم؟

2810