2777
2789
عنوان

زیباترین نام پسری که شنیدی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که صددرصد ولی پس فردا پسرت اومد گفت مامان انتخابت باعث شده مسخره خاص وعام شم ناراحت نشی هراسمی ز ...

مشکل چیه شما؟ امروز حالت چطوره؟ خوبی انشاءالله

خانم محترم:  استارتر پرسید زیباترین اسمی که تابحال شنیدی چیه؟ منم نظر شخصیمو گفتم.

دوما: من بعد از دخترم هرگز نمیتونم مادر بشم پس قرار نیست اسمی روی پسره آیندم بذارم

سوما: چون یک اسم مربوط به زمانهای گذشته است معنیش این نیست که تمام ملت باید از اون اسم بیزار باشن و اون اسم رو قدیمی بدونن. همونطور که اسم هایی مثل محمد و علی و حسن و حسین و رضا و فاطمه و ..... که مربوط به چهار پنج هزار سال پیشه ، هنوزم برای مردم قابل انتخابه ، و اغلب دلایل مذهبی داره. چون به مذهبشون علاقه دارن هنوزم اسمی مذهبی مربوط به چند هزار سال پیش رو استفاده میکنن.و به خودشون مربوطه . چون علاقه مندیشون به این صورته و دلایل خودشونو دارن.

من هم چون در سن نوجوانی پدرمو از دست دادم و ایشون  در اواخر عمرشون بمن گفت اگر در آینده خدا بهت پسر داد اسمشو بذار اشکبوس ... به این اسم علاقه ی خاصی دارم. که البته نه پدرم در کنارم موند و نه هرگز میتونم دوباره مادر باشم... ولی این اسم برای من بسیار زیباست ...قدیم و جدیدشم برای من اهمیتی نداره. چون برای من زیباست.  همین...

شما هم خون خودتو بخاطر اسم بچه ی مردم کثیف نکن.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
مشکل چیه شما؟ امروز حالت چطوره؟ خوبی انشاءالله خانم محترم:  استارتر پرسید زیباترین اسمی که ...

پیامتون خیلی طولانی بود نخوندم طلبی نداری که عزیز واقعیت رو گفتم ممنون میشم ریپلای نکنید