2777
2789

زوج غیر فامیل هستیم که در غربالگری بارداری مثبت گزارش شد در کاریوتیپ سندروم کلاین فلتر مسخص شد جهت بارداری بعدی پیشنهاد شما چیست؟

پاسخ: در بارداری بعد سل فریDNA  یا بدون انجام غربالگری در هفته 15بارداری آمنیوسنتز توصیه می شودلازم به ذکر است که اختلالات کروموزومی ربطی به نوع ازدواج زوجین ندارند و چه در ازدواجهای فامیلی و چه در ازدواجهای غریبه می توانند بصورت تصادفی رخ دهند.

لازم به ذکر است برای این اختلال مجوز سقط داده نمی شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید خودتون آزمایش ژنتیک بدید اگه خودتون یا همسرتون ناقل این ژن نباشید میتونید محدد باردار بشید و دوباره امینوسنتز انجام بدید اگه جهش ژنتیکی باشه امکان تکرارش خیلی کمه ولی اگه ناقل ژن باشید بهتره از جنین اهدایی استفاده کنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
سوال غیر مرتبط  اینجا گفتن اگه پدر چشم سبز باشه و مادر چشم تیره اگه تو فامیل مادری چشم رنگی نب ...

تو فامیل نمیشه گفت

باید مادر الل چشم رنگی داشته باشه اگر نداشته باشه ۱۰ تا بچه هم بیارن رنگ چشم همشون تیرس

سوال غیر مرتبط  اینجا گفتن اگه پدر چشم سبز باشه و مادر چشم تیره اگه تو فامیل مادری چشم رنگی نب ...

پاسخ:
ژن های چشم رنگی متعدد و چند ژنی هستن و معمولا اگه والدین جنین ژن چشم رنگی رو داشته باشن جنین ب احتمال زیاد چشم رنگی خواهد شد چون اکثر این ژنها نهفته هست

ما فامیلیم دختر عمه پسر دایی هر کدوم ۴ تا خودهر برادریم و هیچ مشکلی نداریم داییا خاله اا عمو ها و ...

پاسخ:

ازدواج فامیلی در هیچ سحطی توصیه نمیشه (( توضیحات کامل در پیج قرار داده شده)) کلیپ دختردایی و عمه رو حتما ببینید

پیج: moshavere.gntc

میدونم ربطی به ژنتیک نداره ولی میشه بگی  که بیماریهای اعصاب و روان بیشتر از طریق مادر انتقال داره میشه درسته؟

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

پدربزرگم چشم سبز.مادربزرگم قهوه‌ای. 

۲تا دختر چشم سبز.یک پسر چشم سبز.یک پسر چشم قهوه‌ای.دوتا دختر قهوه‌ای

ژنتیک اون چیزی نیس ک ما ادمای عادی درموردش فک میکنیم یا شنیدیدم.فراتر از این حرفاس

2810